• 瀏覽: 4,265
  • 回覆: 16
1、晚上11點睡覺,早上7點起床
2、早上起來先空腹喝一杯溫水,我習慣放一片青檸或薄荷葉
3、晨間瑜伽20分鐘加五分鐘冥想
4、早餐一般我會吃比較多蛋白質,也會攝入一些碳水。午餐會多吃一些雞肉、牛肉和沙拉之類,晚餐以肉、海鮮和蔬菜為主。整個減脂期間,戒糖和精緻碳水。
5、每天堅持運動一小時,大量喝水

附件

11.jpg(128.19 KB)

多謝分享,
能找到自己的節奏同方式去生活很好,
減肥知識懂多少並唔係最重要,重要係能持續執行多少。

引用:
原帖由 tina33well 於 2021-12-10 05:25 PM 發表
4、早餐一般我會吃比較多蛋白質,也會攝入一些碳水。午餐會多吃一些雞肉、牛肉和沙拉之類,晚餐以肉、海鮮和蔬菜為主。整個減脂期間,戒糖和精緻碳水。
1至4我都咁做, 係5因為返工時間幾難, 只可隔日做… 叫做維持磅數,
師姐好利害, 加油

好犀利

提示: 違規內容已被屏蔽
堅持就係最好

謝分享

一看別人分享我就想試試,哈哈哈,不過好難堅持

引用:
原帖由 tina33well 於 2021-12-10 05:25 PM 發表
2個月鳥, 有咩成績??

引用:
原帖由 karenchan 於 2021-12-12 11:47 PM 發表

1至4我都咁做, 係5因為返工時間幾難, 只可隔日做… 叫做維持磅數,
師姐好利害, 加油
咁咪好fit。

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2022-2-24 08:08 PM 發表

咁咪好fit。
你有冇跟做呀

引用:
原帖由 karenchan 於 2022-2-24 11:00 PM 發表

你有冇跟做呀
我已經好fit

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2022-2-24 11:44 PM 發表

我已經好fit
係唔係呀

主題標籤 #瘦身
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]