• 瀏覽: 16,708
  • 回覆: 94
  • 追帖: 1
同佢一齊之後冇見過佢坐巴士, 因為佢話會暈車浪, 所以出出入入靠mtr, 尋日同佢去mega box, 咁要坐shuttle bus, 佢死都唔肯坐, 堅持要搭的, 有免費車唔坐, 係都要坐的士, 佢係咪on居, 我哄咗佢一輪, 話都係幾分鐘姐, 唔會咁快暈既, 咁短路途坐的士好唔抵, 佢先死死氣同我一齊坐shuttle, 點知佢一上去就唔出聲, 落咗車之後佢即嘔, 嘔到7采! 哇頂, 我件衫都掂到, 未見過人坐幾分鐘shuttle 都可以暈車浪, 真係港女到爆炸

咁就叫港女? 暈車呢樣野冇人可以控制嫁!

引用:
原帖由 蘿蔔沒挑筋太多 於 2021-12-6 11:28 AM 發表
同佢一齊之後冇見過佢坐巴士, 因為佢話會暈車浪, 所以出出入入靠mtr, 尋日同佢去mega box, 咁要坐shuttle bus, 佢死都唔肯坐, 堅持要搭的, 有免費車唔坐, 係都要坐的士, 佢係咪on居, 我哄咗佢一輪, 話都係幾分鐘姐, 唔會咁快暈既, 咁短路途坐的士好唔抵, 佢先死死氣同我一齊坐shuttle, 點知佢一上去就唔出聲, 落咗車之後佢即嘔, 嘔到7采! 哇頂, 我件衫都掂 ...
一個完全唔識體諒別人嘅男人,係唔應該有另一半的~

引用:
原帖由 蘿蔔沒挑筋太多 於 2021-12-6 11:28 AM 發表
同佢一齊之後冇見過佢坐巴士, 因為佢話會暈車浪, 所以出出入入靠mtr, 尋日同佢去mega box, 咁要坐shuttle bus, 佢死都唔肯坐, 堅持要搭的, 有免費車唔坐, 係都要坐的士, 佢係咪on居, 我哄咗佢一輪, 話都係幾分鐘姐, 唔會咁快暈既, 咁短路途坐的士好唔抵, 佢先死死氣同我一齊坐shuttle, 點知佢一上去就唔出聲, 落咗車之後佢即嘔, 嘔到7采! 哇頂, 我件衫都掂 ...
暈浪係會遣傳架,你接受唔到,咁就分手要快!

暈車浪點解搭的士又冇事呢?

瘤主
尼d 正9人

引用:
咁有性格,第日通關去旅行咪要包專車接送先得。
另外師兄搞清楚將來在床上搖幾搖會唔會噴到一床都係才好結婚啊。

我唔覺得佢講女喎 有啲人嘅體質係唔受得就唔受得㗎

暈車浪就唔似, 坐的士又唔見佢暈?

港女公主病,嬌生慣養,慣左比人服侍,分手啦
坐的士坐跑車又唔見佢暈?坐跑車港女即刻精神

公平D 兩個都冇鬼用

死窮鬼. 人地可能出世到大都係屋企車出車入, 識到你就要坐巴士. 你話係邊個有問題?

尼個帖多餘既, 坐的士仲嘔得快....
我老婆都係暈車高手, 基本上坐乜車都暈, 除左地鐵.....

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-12-6 12:25 PM 發表

暈浪係會遣傳架,你接受唔到,咁就分手要快!
又未必, 坐車五暈要練, 好似酒量甘.
好彩我個 5 歲仔五易暈車, 太太就一上車就暈...

搭的士可以開窗!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]