• 瀏覽: 3,694
  • 回覆: 34
  • 追帖: 1
一個女仔常說不會追男仔

是否有女生情意結, 如果男方永不開口
女仔會如何做

只見女仔心屈屈, 但一直只在靜靜在偷看和等待

男的如何出手, 才讓女仔明白而出動?

引用:
原帖由 女友m痛的大移媽 於 2021-12-4 11:50 PM 發表
一個女仔常說不會追男仔

女仔會如何做

女孩應該是比較內向,男孩最好主動點直接女孩才會清楚明白

引用:
原帖由 女友m痛的大移媽 於 2021-12-4 11:50 PM 發表
一個女仔常說不會追男仔

女仔會如何做

先灌醉 然後...

口講未必一定屬實。

口裡說不,有時身體最誠實。

呢啲肯定係豬扒

係古代,哩啲叫矝持。
係現代,叫吊高嚟賣。

引用:
一個女仔常說不會追男仔

女仔會如何做

你跛㗎…?

引用:
一個女仔常說不會追男仔

女仔會如何做

唔主動唔主動,幼齒好快就變中女

擺明死要面 賴高挑 公主病啦 咁的女仔仲要?你追到佢 你日日做李蓮英呀

引用:
一個女仔常說不會追男仔

女仔會如何做

女仔話唔追,姐係代表佢會追
女仔中意講反話

睇下你溝邊啲啦 如果你溝啲細細個就拍拖 同人有關係 嗰啲以溝啲 因為佢哋都唔介意亦都冇乜嘢要保留 最緊要愛情大過天 唔會考慮 搵唔搵到個可以可靠付託到嘅先決定 最主要睇下你溝邊啲啦

一個咁怕爸爸打嘅人咁錫爸爸係唔會反叛 唔會亂咁嚟㗎 只不過係屋企出咗事 嘉信錯咗人 時也命也啦

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-12-5 08:54 AM 發表
口講未必一定屬實。

口裡說不,有時身體最誠實。
對呵, 當有女仔埋我身, 佢會好緊張咁偷聽

當搞清楚我對另一女沒意思, 佢便鬆開了

引用:
原帖由 Jacky!!!JLJLxD 於 2021-12-5 06:49 PM 發表

女仔話唔追,姐係代表佢會追
女仔中意講反話
對呵, 口不對心才是最困難的事情

因很多時候看不清

引用:
原帖由 女友m痛的大移媽 於 2021-12-5 07:02 PM 發表

對呵, 口不對心才是最困難的事情

因很多時候看不清
當你同個女仔了解清楚之後 乜嘢都要直接唔好轉彎抹角 睇下個女仔點答你 真係對你有意思唔會做得好絕 對你冇意思即刻好直接拒絕 女仔就係咁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]