• 瀏覽: 1,563
  • 回覆: 30
唔好成日以為得男人先會有錢 而家大把女有家底份工又搵到錢 d 男見人住私樓又有物業就雙眼發光 諗住食軟飯 呢d 行為係咪仲衰過拜金女呀 個個想搵真愛 最後講到底都係要睇家底 無家底點產生好感 自己有錢都會嫌人窮 但無諗到大把女更有錢呢

引用:
原帖由 Lucky123 於 2021-12-4 07:34 PM 發表
唔好成日以為得男人先會有錢 而家大把女有家底份工又搵到錢 d 男見人住私樓又有物業就雙眼發光 諗住食軟飯 呢d 行為係咪仲衰過拜金女呀 個個想搵真愛 最後講到底都係要睇家底 無家底點產生好感 自己有錢都會嫌人窮 但無諗到大把女更有錢呢
有d咁柒既人咩?

引用:
原帖由 Lucky123 於 2021-12-4 07:34 PM 發表
小白臉?

引用:
講衰…

就點都唔及啲,連標點符號都未能識用,就學人上網開帖嘅人啦~~

引用:
男人更加拜金

如果經常話畀人聽自己有錢,
究竟屬唔屬於拜金

引用:
原帖由 Hugo238 於 2021-12-5 03:43 AM 發表
如果經常話畀人聽自己有錢,
究竟屬唔屬於拜金
咁男人唔講自己有錢點溝女? 然後又點發現d 女拜金?咁個男人係咪都叫拜金?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2021-12-4 11:13 PM 發表

講衰…

就點都唔及啲,連標點符號都未能識用,就學人上網開帖嘅人啦~~
咁你平時同人用口講野實會講埋逗號 句號la 佩服佩服

引用:
原帖由 買大陸股等發達 於 2021-12-4 09:12 PM 發表

有d咁柒既人咩?
大把 畢竟而家個風氣係有樓有女 咁當個男有樓自然覺得大把女埋身/ 容易溝到女 因為佢覺得d 女拜金 但佢唔會諗到 女人係可以比佢更有錢XD

引用:
原帖由 Lucky123 於 2021-12-5 06:47 AM 發表

咁男人唔講自己有錢點溝女? 然後又點發現d 女拜金?咁個男人係咪都叫拜金?
我唔係講男人,

而且溝女冇必要話畀人聽自己有冇錢喎,
正常咗出嚟食飯睇戲,有機會發展先再了解.

引用:
原帖由 買大陸股等發達 於 2021-12-4 09:15 PM 發表

小白臉?
唔係小白臉都會嫁 咁我想問 當你去識女仔 發現個女仔有錢過你 你會點算?

引用:
原帖由 Hugo238 於 2021-12-5 06:52 AM 發表

我唔係講男人,

而且溝女冇必要話畀人聽自己有冇錢喎,
正常咗出嚟食飯睇戲,有機會發展先再了解.
後面既了解咪就係睇身家😂成年人既愛情已經唔係咁簡單了

引用:
原帖由 Lucky123 於 2021-12-5 06:55 AM 發表

後面既了解咪就係睇身家😂成年人既愛情已經唔係咁簡單了
如果係咁樣講,屋企有一億以上那些女仔唔使搵男朋友?.....如果要對方屋企需要有錢過自己!

因為有億元以上嘅男仔,揀女仔冇需要睇女仔嘅身家,
佢會按照自己嘅喜好選擇,除非係政治婚姻畀屋企人配對,,,如果按照自己嘅喜好佢一定唔會將錢放在前列位置進行篩選。

男女一樣,係人就鍾意錢,只不過男人天性,D嘢係藏係心裏唔講出黎

引用:
原帖由 Lucky123 於 2021-12-5 06:47 AM 發表

嗰啲叫膠液,唔係叫媾女呀…天才~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]