• 瀏覽: 1,438
  • 回覆: 20
朋友A說當年對方識左其他人講分手先,幾年後突然訊息問你近況,有古怪嗎

引用:
原帖由 ENEWNA 於 2021-11-29 02:46 PM 發表
朋友A說當年對方識左其他人講分手先,幾年後突然訊息問你近況,有古怪嗎
幾時發的我都冇收到訊息

引用:
原帖由 ENEWNA 於 2021-11-29 02:46 PM 發表
應佢,大方D, 傾下計先。睇下佢想點,一定有d野

引用:
可能想搵朋友A相認番個仔

應該係純粹問候下你,唔使理咁多

引用:
照應
睇下佢想點樣

Let him or her say sorry.

引用:
你問吓佢最近行得快唔快先嘛~

唔好應 有企圖

會應…聽下佢講乜都好

問朋友A說最後選擇無理佢,因為當年係女方背叛佢搵前度偷食講分手先,男方唔想再浪費時間在佢身上,你地認為呢

買咗保險未? 😂

引用:
原帖由 ENEWNA 於 2021-11-30 03:30 AM 發表
問朋友A說最後選擇無理佢,因為當年係女方背叛佢搵前度偷食講分手先,男方唔想再浪費時間在佢身上,你地認為呢
如果你朋友係被分手嘅,再比人hurt多一次機會係大啲,叫你朋友忍一忍唔好再去知人地嘅生活?!
我係過來人,感覺唔好,好後悔知到Ex嘅事。

https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

唔係個個女人都會好似樓上位嬸嬸咁,鐘意比陸帽老公戴㗎~

唔會啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右