• 瀏覽: 8,713
  • 回覆: 30
  • 追帖: 3
男友突然上來陪我出去食飯,shopping,佢想我以後只愛佢一個

引用:
原帖由 happy1234happy 於 2021-11-28 09:12 PM 發表
男友突然上來陪我出去食飯,shopping,佢想我以後只愛佢一個
咁咪好囉,繼續相信自己男友,做得你男友應該係鍾意你既,你控制唔到其他人去鍾意你男友,但你可以抓住你男友的心。

做就5會同你一個架啦😆

引用:
原帖由 happy1234happy 於 2021-11-28 09:12 PM 發表
之前因什麼事令你誤會已分手?定現在忽冷忽熱?穩定嗎?

男人老狗咁痂身
拍拖拍到好似湊仔咁,陰公

引用:
正常寫交

引用:
既然無事就應該開心點。好好珍惜眼前人

引用:
唔肯定接唔接受返妳咪話觀察下先囉,但佢後面個句奇怪d,我驚有問題,妳要小心d答佢,因為隱隱藏住如果得唔到妳,妳愛第二個就要毀滅妳嘅意思,如果佢係一個偏執狂嘅話,妳真係唔好講d野刺激佢住

引用:
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

有精神病前科嘅人,真係唔應該比佢哋岀番社會生活的…

引用:
兩個男人和好如初

兩個基佬分吾分手關人乜事呀?

引用:
原帖由 happy1234happy 於 2021-11-28 21:12 發表
有錢又有高潮, 可以考慮.

引用:
咁你唔好咁多心啦

引用:
原帖由 gunpit 於 2021-11-28 09:31 PM 發表
做就5會同你一個架啦😆
你又想點

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2021-11-29 01:06 AM 發表

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=29894402&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

有精神病前科嘅人,真係唔應該比佢哋岀番社會生活的…
原來咁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]