• 瀏覽: 4,891
  • 回覆: 34
佢對個女好好,對我好差,。唔俾搞,一味講錢。想離,要考慮個女,好煩。

女人唔比搞有多種原因 你亦都要想清楚 是否單純沒有了性 就要離婚

提示: 違規內容已被屏蔽
佢對個女好好,因為個女仲細,識得用愛去回報佢,咁你咪又搵個識用愛回報你嘅人囉,例如你阿媽。

引用:
原帖由 ricktse 於 2021-11-28 04:41 PM 發表
女人唔比搞有多種原因 你亦都要想清楚 是否單純沒有了性 就要離婚
唔比搞對於男人來講,
等於有煙無火、姨來無巾,
九成九都離。

引用:
原帖由 多少年以後 於 2021-11-28 10:26 AM 發表
佢對個女好好,對我好差,。唔俾搞,一味講錢。想離,要考慮個女,好煩。
你有冇自我檢討?

又要娶又想離,哈哈!樓主要為自己咁差嘅眼光賣單啦!

引用:
原帖由 Demetrius 於 2021-11-28 09:57 PM 發表
佢對個女好好,因為個女仲細,識得用愛去回報佢,咁你咪又搵個識用愛回報你嘅人囉,例如你阿媽。
差是因為唔比攪?咁就要離婚?離左婚,咁女女點算好。。。

識多些新朋友,這世界好大的,要做多些有意思的事情,那管只是睇戲食飯,都要開開心心!

引用:
原帖由 多少年以後 於 28-11-2021 10:26 發表
離啦!唔係始終一獲熟!

引用:
原帖由 藍鯨鯨 於 2021-11-28 07:14 PM 發表
我發現香討好多人呻老婆唔比掂,結左婚幾耐?小朋友幾大?
如果個女好細,就忍吓啦!
左右手做好朋友
對男人來說,冇得做係唔舒服唔自問來的,因為男人的需要比女人大。而且女人又唔會因更年期,越嚟越冇需要,所以心態上不明白男人的辛苦。這也導致好多另人要出軌。所以做一個體貼的太太,最好自己就算不需要,都比老公做下,等佢平行啲。

正正經經同老婆講你好愛佢,之後唔好掂佢走去瞓,等你瞓左,佢就會黎搞你架啦。

嗰就離吧,只要唔後悔

引用:
原帖由 Demetrius 於 2021-11-28 09:57 PM 發表
唔同嗎,係對夫妻兩個感情生活煩惱

提示:支持鍵盤翻頁左 右