• 瀏覽: 4,743
  • 回覆: 35
分開了十年,大家whatapps再傾番偈,想約出嚟見面,男的邀請女上佢屋企(男單身自己住),女的已結婚。個男的係咪有咩稔法?

引用:
原帖由 努力善變的蕃茄 於 2021-11-27 10:34 PM 發表
分開了十年,大家whatapps再傾番偈,想約出嚟見面,男的邀請女上佢屋企(男單身自己住),女的已結婚。個男的係咪有咩稔法?
男的沒有想法,他是沒有思想的…

有想法的,是他的弟弟~

他只遵從弟弟的想法而行房啫~

噢…打錯~

行事至真~

引用:
原帖由 努力善變的蕃茄 於 2021-11-27 10:34 PM 發表
你諗多左。

引用:
傾偈冇問題,但冇咩可能一齊番。不過傾番偈已經好好

狗公上身
如果女方答應就係臭雞

引用:
原帖由 陰陽眼 於 2021-11-27 11:20 PM 發表

你諗多左。
你覺得男的沒有特別意思?只係約見下面不過地點係佢屋企?

引用:
原帖由 努力善變的蕃茄 於 2021-11-27 11:36 PM 發表

你覺得男的沒有特別意思?只係約見下面不過地點係佢屋企?
可能純粹聚舊呢,如果有懷疑可以係第二d地方約見。

引用:
原帖由 Jacky!!!JLJLxD 於 2021-11-27 11:34 PM 發表

其實都冇想過要一齊,只係當時分手後keep住做過SP,但大家之後再無聯絡。個女的已經結婚,唔知個男係咪想試吓個女係咪想做番SP(不過SP都找個single 啦!?)

引用:
原帖由 Jacky!!!JLJLxD 於 2021-11-27 11:34 PM 發表

其實都冇想過要一齊,只係當時分手後keep住做過SP,但大家之後再無聯絡。個女的已經結婚,唔知個男係咪想試吓個女係咪想做番SP(不過SP都找個single 啦!?)

引用:
原帖由 努力善變的蕃茄 於 2021-11-28 12:38 AM 發表

人妻,無手尾跟。

你係女方老公?

引用:
多數有路

成年人,自己想下有無問題先。破壞人家庭,有報應。。。😐

分開了十年,大家whatapps再傾番偈,想約出嚟見面,
男的邀請女上佢屋企(男單身自己住),女的已結婚。
個男的係咪有咩稔法?
.............................................
討論呢D係無價值,人哋事關樓主差事,
亦唔關大家事。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]