• 瀏覽: 24,465
  • 回覆: 118
個9卡車2人位好鬼窄 我覺得2個女仔坐啱啱好 如果男人坐要好瘦先得
我今日坐低咗之後 有個肥佬明知自己肥 都格硬要坐落嚟
咁我本身都只係啱啱好坐到一個位 佢一坐落嚟 就逼到我好辛苦 已經過界 條腿痴實我條腿
佢仲要成個向後挨 我就坐一半咁
我覺得佢擺明想抽我水囉 明知自己肥都坐9卡車2人位 痴實晒咁 坐得好唔舒服!!!!!!

都唔係揸你波同埋蘿
點算係抽水

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-11-26 03:36 PM 發表
個9卡車2人位好鬼窄 我覺得2個女仔坐啱啱好 如果男人坐要好瘦先得
咁我本身都只係啱啱好坐到一個位 佢一坐落嚟 就逼到我好辛苦 已經過界 條腿痴實我條腿
我覺得佢擺明想抽我水囉 明知自己肥都坐9卡車2人位 痴實晒咁 坐得好唔舒服!!!!!!
我瘦底…難怪成日有女坐我側邊🤪🤪🤪

我覺得設計車廂嗰條友,係考慮到打橫企喺車門兩邊嘅乘客,會阻礙其他乘客上車,所以縮短坐位,留兩邊嘅企站俾佢哋。

咁點解唔走開或大叫,反而繼續比佢抽水?

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2021-11-26 05:09 PM 發表
好老實講,住得密d你大叫人地抽水又講唔通,樓主自己坐開就可以

你咪唔好坐囉

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-11-26 03:36 PM 發表
仲唔起身快啲走?

即刻起車佢幾巴嘛

引用:
有無報警😏

我就試過搭巴士有女人主動間歇性貼住我大腿,每次因車身搖擺而碰撞如觸電

引用:
你唔起身?
如果,佢係你隔離失禁,你又會唔會繼續坐?

如果我遇到咁嘅情況, 我會選擇起身唔坐 

不如9卡列車取消全部坐位咪可以上多啲人囉⋯⋯

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2021-11-26 05:09 PM 發表
可能佢又想坐位

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]