• 瀏覽: 15,064
  • 回覆: 116
  • 追帖: 1
琴晚同男朋友喺旺角食完飯之後我原本諗住直接搭巴士返屋企,但係男朋友話不如我哋行去尖沙咀個站度搭巴士
大哥呀,返咗成日工食完飯真係唔想早啲返屋企沖涼瞓覺咩?點解係都要行成兩個地鐵站仲要都係搭返同一架車
佢都唔係第一次㗎啦,之前同佢講過我好攰唔想行可唔可以直接搭車返屋企,但係佢話食飽行下健康啲喎
雖然我都知食飽行下對身體好,只係返咗成日工真係好攰好想快啲返屋企休息
間唔中咁樣行我都可以勉強接受,但係每次同佢出街都要咁樣行就覺得好攰……
我真係唔鍾意行路呀!!!!!!!

兩個麻甩佬行下街唔好咩

引用:
原帖由 雙子星公主 於 2021-11-26 10:30 發表
琴晚同男朋友喺旺角食完飯之後我原本諗住直接搭巴士返屋企,但係男朋友話不如我哋行去尖沙咀個站度搭巴士
大哥呀,返咗成日工食完飯真係唔想早啲返屋企沖涼瞓覺咩?點解係都要行成兩個地鐵站仲要都係搭返同一架車
佢都唔係第一次㗎啦,之前同佢講過我好攰唔想行可唔可以直接搭車返屋企,但係佢話食飽行下健康啲喎
雖然我都知食飽行下對身體好,只係返咗成日工真係好攰好想快啲返 ...
你地係咪同居先...唔係既話你同佢講唔駛你送我返屋企啦...樓主自己坐車返屋企,男朋友由佢自己行咪解決左成件事囉

引用:
原帖由 持久男 於 2021-11-26 10:46 AM 發表

你地係咪同居先...唔係既話你同佢講唔駛你送我返屋企啦...樓主自己坐車返屋企,男朋友由佢自己行咪解決左成件事囉
唔係一齊住,不過我哋住得好近,所以可以搭同一架車

引用:
原帖由 雙子星公主 於 2021-11-26 10:30 AM 發表
雖然我都知食飽行下對身體好,只係返咗成日工真係好攰好想快啲返 ...
女人做多啲運動好呀🤷🏼‍♂️為妳好咋🤷🏼‍♂️

第時妳成隻豬咁又骨質疏鬆妳就知味道🤷🏼‍♂️

男人移情別戀好多時係因為老婆變咗隻 g hi咁🤷🏼‍♂️

同佢講,運動唔係只得行路一種
佢即時嗱嗱林搭車走🚗

做 g hi定女神其實睇妳肯唔肯行路🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 雙子星公主 於 2021-11-26 10:49 發表

同佢講左你有幾攰佢都仲堅持既話,不如食飯果時唔好食咁飽啦

引用:
原帖由 雙子星公主 於 2021-11-26 10:49 AM 發表

食到肥屍大隻,多哋運動

你話佢知早啲番屋企做床上運動仲好啦

自尊心在作怪啊

飛咗佢,要快!

引用:
原帖由 雙子星公主 於 2021-11-26 10:30 AM 發表
唔係太遠,我都中意行路,同埋我好憎搭地鐵,除非好趕時間

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]