• 瀏覽: 3,122
  • 回覆: 18
我見有啲幾百蚊一次,有啲可以去到幾千蚊次,其實有冇咩分別㗎 ?

唔同型號唔同牌子,有冇FDA認證已經可以差好遠

引用:
原帖由 sobeau 於 2021-11-26 04:43 PM 發表
YES,靚機同平機 or 治療師手勢已經可以爭好遠啦

差好遠GA
所以點解有啲人貪平走去脫毛,但好多次都脫唔晒,仲有毛毛係度就係因為咁

yes,其實真係寧願搵間有信心保證嘅,都唔好貪平。 我試過去d脫十幾廿次都脫唔晒...之後每次去又一邊做一邊sell 超煩!!

引用:
原帖由 sobeau 於 2021-11-26 04:43 PM 發表
唔知唔同牌子出黎效果會唔會差好遠呢~

引用:
原帖由 劍聖龍兒 於 2021-11-29 06:56 PM 發表
差好遠GA
所以點解有啲人貪平走去脫毛,但好多次都脫唔晒,仲有毛毛係度就係因為咁
唔係掛,我以為都係咁脫,如果斷次計一定好金...

引用:
原帖由 金翅BK鳥 於 2021-11-30 04:44 PM 發表
yes,其實真係寧願搵間有信心保證嘅,都唔好貪平。 我試過去d脫十幾廿次都脫唔晒...之後每次去又一邊做一邊sell 超煩!!
唔係呀ma,比我真係唔想再去...
咁你而家脫清未?

引用:
原帖由 iamandy117 於 2021-11-30 05:16 PM 發表

唔係呀ma,比我真係唔想再去...
咁你而家脫清未?
7788喇
最尾我都搵番間貴嘅買咗永久,一黎唔會一邊sell 一邊脫。二黎就算生番少少都可以返去脫,好方便

引用:
原帖由 金翅BK鳥 於 2021-11-30 06:46 PM 發表

7788喇
最尾我都搵番間貴嘅買咗永久,一黎唔會一邊sell 一邊脫。二黎就算生番少少都可以返去脫,好方便
可唔可以介紹吓你係邊間?出名嘅?

引用:
原帖由 iamandy117 於 2021-12-2 04:08 PM 發表

可唔可以介紹吓你係邊間?出名嘅?
我係Medilxxx到脫,治療師每次打都好細心,每個位都打齊,唔會話join咗就hea打先ar

用咩機, 有無保養, 偽邊開舖...... 好大分別

引用:
原帖由 金翅BK鳥 於 2021-12-3 06:48 PM 發表

我係Medilxxx到脫,治療師每次打都好細心,每個位都打齊,唔會話join咗就hea打先ar
你打完係咪都會乾呀?會sell嗎?

引用:
原帖由 蛇馬lu 於 2021-12-7 03:56 PM 發表

你打完係咪都會乾呀?會sell嗎?
少少喇,但做完會幫我搽保濕,今排見我皮膚乾咗都會提我下次打之前一星期要日日搽定lotion會好啲
最緊要...唔會一邊做一邊sell~

揀大間D喇,細間好多都走數又book唔到

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]