• 瀏覽: 3,059
  • 回覆: 17
我已經買左靚既護膚品,但係皮膚都仲係差,都仲係好暗啞同埋粗糙,除左護膚品之外,仲有咩方法可以令皮膚有返光澤架?

引用:
原帖由 Oh_happy 於 2021-11-25 02:20 PM 發表
我已經買左靚既護膚品,但係皮膚都仲係差,都仲係好暗啞同埋粗糙,除左護膚品之外,仲有咩方法可以令皮膚有返光澤架?
要去角質,用NeoStrata果酸試下

唔用果酸  , 也可以用 ST. Ives磨砂膏

再用Kiehl's 美白精華

之後用美白面霜
https://www.lamaying.com/meirong/meibai/90881.html

做好美白,防曬都有幫助,如果唔得就要再搵其他方法

MASK 都有用嘅,
再唔係就要食supplement,效果就會遲d先出到黎,但係就會keep得好d

想要有光澤一定要夠水份,冇得懶呀

xove有隻snowball 精華,用完皮膚係提亮左,有光澤左。

pilling加mask加油, 接受到打水光針真係有明顯效果

我自己就mask之外啦,有食nmn,同埋keep住每個星期都要出汗做下運動 

如果已經靚護膚品都搞唔掂可以試下食supplement 有時我瞓唔夠壓力大 皮膚唔好 都會食逆轉齡幫補下 食完等身體狀態好返 皮膚望落都會健康啲

我覺得一定要訓得夠,訓唔夠做幾多療程都冇用
如果本身唔夠水份,可以打下保濕針,3針一個療程,已經keep到一年

補水

引用:
原帖由 hiyoumama 於 2021-11-26 04:27 PM 發表
MASK 都有用嘅,
再唔係就要食supplement,效果就會遲d先出到黎,但係就會keep得好d
呢d都有幫助,連埋運動呀同埋作息定時

引用:
原帖由 kellywg70 於 2021-11-29 12:29 PM 發表
我自己就mask之外啦,有食nmn,同埋keep住每個星期都要出汗做下運動 
我見街上面都有好幾隻nmn,你揀邊一隻呀?係咪真係有用呀?

引用:
原帖由 siting 於 2021-11-29 02:24 PM 發表
我覺得一定要訓得夠,訓唔夠做幾多療程都冇用
如果本身唔夠水份,可以打下保濕針,3針一個療程,已經keep到一年
要打針又要做療程,係咪好花時間,好貴架?

引用:
原帖由 Oh_happy 於 2021-11-30 01:10 PM 發表

我見街上面都有好幾隻nmn,你揀邊一隻呀?係咪真係有用呀?
我初初就食Next Miracle Nutrixxx果隻nmn,見朋友話食左之後可以減慢衰老既情況就試左一樽,
而家都食左幾個月,皮膚比之前有彈性,見個人都睇落去都精神左就繼續食

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]