• 瀏覽: 2,212
  • 回覆: 28
[巴 21] 係英國讀咗兩年書,其實呢個年紀拍拖無可否認有一部分係為左性同埋想揾人傾心事。可能外國對性方面比較開放,有同一啲鬼妹有fwb 關係(戴翻個頭盔先,我覺得呢樣野如果大家single無所謂),所以性方面基本上已經解決到,至於揾人陪,我覺得普通朋友就夠,唔系話一定要女朋友先可以傾心事。同埋好多frd分手果陣都好唔開心,我覺得呢個年紀拍拖基本上都唔會有結果,既然係咁,不如唔好開始?希望有人點醒我

時晨未到,點打都唔會識醒的~

引用:
原帖由 個id亂打架 於 2021-11-25 01:45 PM 發表
[巴 21] 係英國讀咗兩年書,其實呢個年紀拍拖無可否認有一部分係為左性同埋想揾人傾心事。可能外國對性方面比較開放,有同一啲鬼妹有fwb 關係(戴翻個頭盔先,我覺得呢樣野如果大家single無所謂),所以性方面基本上已經解決到,至於揾人陪,我覺得普通朋友就夠,唔系話一定要女朋友先可以傾心事。同埋好多frd分手果陣都好唔開心,我覺得呢個年紀拍拖基本上都唔會有結果,既然係咁,不如唔好開始?希望有人點醒 ...
冇 愛情  係真係不需要拍拖 甚至 結婚的!

直至遇到 愛情為止⋯

男人大把青春,D女都未急你急咩呀傻仔,好似狗公上身咁
有錢自然大把女埋身

既然係咁,不如去揾其他基會

有女食又唔痴身幾好呀...俾心機讀好d書

孤伶伶一個都不及有人陪,有人愛咁好,所以要拍拖囉。

斷舍離

這個世界上最好的放生,
就是放過自己。
%人生感悟
%開悟人生
%斷舍離

https://v.douyin.com/RqbtC9X/

引用:
原帖由 個id亂打架 於 2021-11-25 01:45 PM 發表
[巴 21] 係英國讀咗兩年書,其實呢個年紀拍拖無可否認有一部分係為左性同埋想揾人傾心事。可能外國對性方面比較開放,有同一啲鬼妹有fwb 關係(戴翻個頭盔先,我覺得呢樣野如果大家single無所謂),所以性方面基本上已經解決到,至於揾人陪,我覺得普通朋友就夠,唔系話一定要女朋友先可以傾心事。同埋好多frd分手果陣都好唔開心,我覺得呢個年紀拍拖基本上都唔會有結果,既然係咁,不如唔好開始?希望有人點醒 ...
乜嘢叫 巴21

引用:
鬼妹比較 粗皮
吾多好食

引用:
拍拖有冇收入?

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-11-25 05:25 PM 發表
既然係咁,不如去揾其他基會
香討大把基會

引用:
英國基會是否比香港多?

為左格劍

引用:
有女仔傾埋岩咪開始,唔洗咁諗
未拍已覺得分手咁負能量點得

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]