• 瀏覽: 1,475
  • 回覆: 10
之前聽朋友講脫毛話只係少少痛,有啲吉吉地咁感覺,以為自己接受到啦,點知到自己真係去脫果陣,嘩!痛到喊出黎!但畀左錢,頂硬上!做完小腿之後已經唔敢再做,但我仲想脫underarm,嘴唇,bikini...好想趁冬天拿拿聲搞掂佢地,但諗起都驚驚...

熱賣及精選
腳已經唔算好痛
最痛一定係bikini~
可能你揀錯美容院
脫毛儀器波長能量對你黎講太高

引用:
原帖由 sophier黃 於 2021-11-25 11:07 AM 發表

之前聽朋友講脫毛話只係少少痛,有啲吉吉地咁感覺,以為自己接受到啦,點知到自己真係去脫果陣,嘩!痛到喊出黎!但畀左錢,頂硬上!做完小腿之後已經唔敢再做,但我仲想脫underarm,嘴唇,bikini...好想趁冬天拿拿聲搞掂佢地,但諗起都驚驚...
你用咩機? 係咪同你朋友一樣先?!

除咗頭髮,眉毛,睫毛,我重來成身都無毛

引用:
原帖由 在分開以後 於 2021-11-25 11:16 AM 發表

腳已經唔算好痛
最痛一定係bikini~
可能你揀錯美容院
脫毛儀器波長能量對你黎講太高
我已經脫緊755,不過個治療師都話我黑色素比其他人高,會痛啲,但冇諗過痛成咁,真係脫脫下會流眼水

引用:
原帖由 sophier黃 於 2021-11-25 03:18 PM 發表

我已經脫緊755,不過個治療師都話我黑色素比其他人高,會痛啲,但冇諗過痛成咁,真係脫脫下會流眼水
之前我都以為755就一定好 但又係脫到死死下 我後來去D記先脫得舒服

引用:
原帖由 劈手指 於 2021-11-25 04:56 PM 發表

之前我都以為755就一定好 但又係脫到死死下 我後來去D記先脫得舒服
佢地部多波長新機係幾好,脫d敏感位都唔痛,我bikini啲毛都幾粗同好多,佢都脫得乾淨

整體要去好幾次 我感覺第一次比較痛  後面就適應了 整體還是推薦的 感覺白了點

引用:
原帖由 sophier黃 於 2021-11-25 03:18 PM 發表

755都有分好多唔同嘅型號,我係脫gentle lase 755機,又唔覺得痛喎

天下第一痛就係做妺妹去毛用巴西臘,可以痛到入心入肺!不過就係最乾淨,脫後可以同BB皮膚一樣

愈粗的毛, 膚皮愈深就愈痛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]