• 瀏覽: 8,603
  • 回覆: 91
  • 追帖: 2
本主題由 mongkok brother 於 2021-11-25 12:27 PM 移動
以前同過幾個港女拍拖,成日問我想食咩,實情係要我估佢想食咩,要幫佢安排節目晚餐地點,餐餐都要食貴夾唔飽餐廳俾佢打卡share,唔食得老麥,會俾佢鬧爆

大時大節又要應付佢老豆老母兄弟姊妹,食飯買禮物,但佢對住我屋企人就指指點點

前港女女友好唔上進,做份萬幾蚊人工的工接近10年,我叫佢轉下其他工又好,跟我考公務員都好,佢話自己考過考唔到,繼續做佢份爛鬼工,仲自我感覺良好,覺得自己搵得多過好多人架啦

好貪錢好計較,成日暗示想我買名牌包包、新i瘋俾佢

周不時講自己出面有幾多兵,總之當正自己仙女咁,好多人追,叫我珍惜,實情就豬扒咁既身型同面口,對住佢我已經無晒感覺

港女一定要有樓先結婚,唔會同我父母住,咁去買樓啦抽新樓啦,到最後港女唔肯出錢俾首期同供樓,只係好慷慨咁話攞10萬出嚟裝修,that's the end!

My new life start!
我想儲多啲錢,一路都有做PT,就係PT時識左依家女友,係大陸落嚟香港讀書既,自己賺錢供自己讀埋master,依家喺大學做緊RA,想第時喺大學教書,就呢方面已經上進過港女好多,但對我從來無要求

陸女斯斯文文又溫柔過港女多多聲,我對佢既要求,佢多數都會滿足我,又唔似港女咁平板

最緊要佢無屋企人喺香港,唔駛我應酬成班姨媽姑姐

成熟識諗過港女,同佢去食飯肯就我食乜都得,有家庭觀念,實際好多,唔會似港女咁成日不滿同投訴

熱賣及精選
講咁多 床上功夫 又點先

港女一個缺點就足夠你不要

無波

引用:
原帖由 輸光的小鴨鴨 於 2021-11-24 10:45 PM 發表

以前同過幾個港女拍拖,成日問我想食咩,實情係要我估佢想食咩,要幫佢安排節目晚餐地點,餐餐都要食貴夾唔飽餐廳俾佢打卡share,唔食得老麥,會俾佢鬧爆

大時大節又要應付佢老豆老母兄弟姊妹,食飯買禮物,但佢對住我屋企人就指指點點

前港女女友好唔上進,做份萬幾蚊人工的工接近10年,我叫佢轉下其他工又好,跟我考公務員都好,佢話自己考過考唔到,繼續做佢份爛鬼工,仲自我感覺良好,覺得自己搵 ...
你即係話保安美華好過港女啦~

冇錯香港女人真係好黑人憎

引用:
原帖由 輸光的小鴨鴨 於 2021-11-24 10:45 PM 發表

前港女女友好唔上進,做份萬幾蚊人工的工接近10年,我叫佢轉下其他工又好,跟我考公務員都好,佢話自己考過考唔到,繼續做佢份爛鬼工,仲自我感覺良好,覺得自己搵 ...
上面大把你揀

港女算9數把啦, 仲有唔該運動公平d唔好再分男女

你係邊到識到港女?

放長線、吊水魚!結咗婚你的就知!我細佬係人版

😂😂祝你早日搵到個6女做老婆

引用:
原帖由 山中野生的花貓 於 2021-11-24 11:23 PM 發表

講咁多 床上功夫 又點先
死魚vs鯉魚

得閒出黎行,見識多D。

識大陸妹一定要小心,香討都有唔少奶野人士

師兄執到寶,岩既話,就好好珍惜了。祝好。

大陸妹其實幾濫下,七十幾歲都食得落!

引用:

明白

提示:支持鍵盤翻頁左 右