• 瀏覽: 13,536
  • 回覆: 115
話就頭先收到個冇見成4~5年兄弟嘅突然WhatsApp畀我
點知條友一開始就直接send咗個請帖過黎:
"XXX(我個名) 好耐冇見啦
我同XXX會係以下時間舉行婚禮,希望邀請你出席
舉辦時間:XXXX
地點:XXXX"
之後條PK send多咗個訊息話如果人唔到冇問題,畀咗個QR code我叫我一定要畀人情佢
最L嬲係佢連我個全名都打錯(兄弟喎......)
我係唔係應該過101蚊畀佢

熱賣及精選
有頭冇尾嘅?

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-11-24 03:49 PM 發表

有頭冇尾嘅?
手指太大唔小心按咗出帖,已經打返好喇

如果你仲當佢係friend嘅, 咪照做囉.
另外, 或許手民之誤, 打錯你名, 唔出奇, 你都未打完個帖就發咗個帖出街啦

男人老狗咪咁小氣,係兄弟就唔會4,5年都唔見啦

回佢 : 本人不是 XXX...........囉...................

吓,咁咪冇得玩當眾拆人情囉

既然係兄弟梗係要支持啦!

其實….會唔會係你自己覺得係兄弟乍?

結婚咁人生大事
連帖都求L其到直頭用whatsapp
如果樓主唔打算出席
就不如whatsapp番幾張
Staycation優惠券俾佢蜜月用算把

引用:
原帖由 火腿炒蛋 於 2021-11-24 15:48 發表

之後條PK send多咗個訊息話如果人唔到冇問題,畀咗個QR code我叫我一定要畀人情佢
我係唔係應該過1 ...
咁絕都做得出咪俾11蚊佢囉

引用:
原帖由 火腿炒蛋 於 2021-11-24 03:48 PM 發表

真係N年兄弟,名都會打錯?! 忘記左佢啦!

4 5年冇轉號碼,重作啦

引用:
原帖由 火腿炒蛋 於 2021-11-24 03:48 PM 發表

叫人一定要畀人情佢,真係老實不客氣喎

我都試過唔去,亦唔比

提示:支持鍵盤翻頁左 右