• 瀏覽: 32,262
  • 回覆: 171
  • 追帖: 6
是甘的,我女朋友年紀系30中左右,平日看似沒有職業,但佢話佢其實有返工。
佢經常晚上6時多就會上奧海城一住宅單位返工。
我問佢返咩工,佢又神神秘秘吾肯答。

弱弱一問,其實佢呢啲會系咩工?

熱賣及精選
引用:
原帖由 估壇小喬 於 2021-11-24 01:51 PM 發表

是甘的,我女朋友35歲,平日看似沒有職業,但佢話佢其實有返工。

家居消防員

引用:
原帖由 估壇小喬 於 2021-11-24 13:51 發表

是甘的,我女朋友35歲,平日看似沒有職業,但佢話佢其實有返工。

上門教樂器(蕭、笛)

乜都5知。仲話你女朋友?

上門做鐘點家教

每次上去住宅逗留幾耐先走?

引用:
原帖由 估壇小喬 於 2021-11-24 01:51 PM 發表

賣火柴的女孩

引用:
原帖由 gunpit 於 2021-11-24 02:23 PM 發表

乜都5知。仲話你女朋友?
講唔定系網戀波

引用:

做乜今次開帖會扮男人…?

明顯係外送員

私家G

送外賣 

引用:

鐘點補雜

唔好意思,佢上黎幫我搞搞支長笛姐

外送茶

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]