• 瀏覽: 6,150
  • 回覆: 45
  • 追帖: 1
我做cafe㗎嘛,經理今個月想我哋試下整幾款加咗酒嘅咖啡睇下反應如何。
琴日我放假,就去其他cafe度試下呢類嘅咖啡
我同男朋友一人一杯,佢叫咗杯愛爾蘭咖啡點知佢飲完兩啖之後話佢好似有啲醉
完全唔明點解可以廢成咁,有酒嘅咖啡都唔會勁得去邊啦,最後要拎幾杯水畀佢溝淡下先話好啲
都唔知佢食tiramisu會唔會醉

熱賣及精選
引用:
原帖由 SO俾您 於 2021-11-24 12:51 PM 發表

我做cafe㗎嘛,經理今個月想我哋試下整幾款加咗酒嘅咖啡睇下反應如何。
我同男朋友一人一杯,佢叫咗杯愛爾蘭咖啡點知佢飲完兩啖之後話佢好似有啲醉
完全唔明點解可以廢成咁,有酒嘅咖啡都唔會勁得去邊啦,最後要拎幾杯水畀佢溝淡下先話好啲
咁樣唔係廢
因為身體少咗醉酒精嘅酵素

本版好多鬧港女, 果d 先系 廢柴

所以咪揀到你囉

「好似有啲醉」,唔代表醉咗喎。有時空肚食酒心朱古力都會有啲醉意啦。

打醉拳,剛剛好。

引用:
原帖由 hum~ 於 2021-11-24 02:10 PM 發表

「好似有啲醉」,唔代表醉咗喎。有時空肚食酒心朱古力都會有啲醉意啦。

打醉拳,剛剛好。
佢面都紅埋,我真係以為佢講笑
點知原來認真

引用:
原帖由 SO俾您 於 2021-11-24 12:51 PM 發表

廢到連飲有酒嘅咖啡都會醉的男人,妳都肯哽得落嘅…

就可想而知,妳係知道自己無屎場啦~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2021-11-24 02:39 PM 發表

廢到連飲有酒嘅咖啡都會醉的男人,妳都肯哽得落嘅…

就可想而知,妳係知道自己無屎場啦~
有人額頭寫住唔得飲酒?一個人有冇市場同對象廢唔廢有咩直接關係?
咁你一定係單身啦

引用:
原帖由 new160315 於 2021-11-24 01:51 PM 發表

咁樣唔係廢
因為身體少咗醉酒精嘅酵素

本版好多鬧港女, 果d 先系 廢柴
做埋啲野唔啱邏輯都抵鬧,但係好多人係又鬧唔係又鬧

樓主買番幾枝硬野俾你男友飲啦

比佢飲多啲去訓練下酒量囉

引用:
原帖由 SO俾您 於 2021-11-24 02:39 PM 發表

佢面都紅埋,我真係以為佢講笑
點知原來認真
咁有啲人一飲酒便面紅,最緊要係無發酒癲。佢肯講好似有啲醉,証明酒品好,有自知之明。唔好話佢廢喇。

引用:
原帖由 SO俾您 於 2021-11-24 02:44 PM 發表

有人額頭寫住唔得飲酒?一個人有冇市場同對象廢唔廢有咩直接關係?
咁你一定係單身啦
一個正常人,如果覺得做梗份工無前途、上司、同事又“廢”…
係會立即搵過第二份有“前途“嘅工作的~

除非…佢知道自己都係同佢哋同一level,驚無屎場,搵唔到工啦~

連咁很間單嘅道理都未明,妳話同個額頭鑿住個廢字,有乜分別吖~~~~

飲奶吧

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2021-11-24 06:25 PM 發表

一個正常人,如果覺得做梗份工無前途、上司、同事又“廢”…
係會立即搵過第二份有“前途“嘅工作的~

除非…佢知道自己都係同佢哋同一level,驚無屎場,搵唔到工啦~

連咁很間單嘅道理都未明,妳話同個額頭鑿住個廢字,有乜分別吖~~~~
哈哈哈
長知識
堅有道理

引用:
原帖由 SO俾您 於 2021-11-24 12:51 發表

佢意思係要搵地方, 同你休息吓咁解, 咁都唔明.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]