• 瀏覽: 6,216
  • 回覆: 45
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 SO俾您 於 2021-11-24 12:51 PM 發表

我做cafe㗎嘛,經理今個月想我哋試下整幾款加咗酒嘅咖啡睇下反應如何。
琴日我放假,就去其他cafe度試下呢類嘅咖啡
我同男朋友一人一杯,佢叫咗杯愛爾蘭咖啡點知佢飲完兩啖之後話佢好似有啲醉
完全唔明點解可以廢成咁,有酒嘅咖啡都唔會勁得去邊啦,最後要拎幾杯水畀佢溝淡下先話好啲
都唔知佢食tiramisu會唔會醉
你唔驚佢睇到呢個帖?

熱賣及精選
引用:
原帖由 SO俾您 於 2021-11-24 12:51 PM 發表

我做cafe㗎嘛,經理今個月想我哋試下整幾款加咗酒嘅咖啡睇下反應如何。
我同男朋友一人一杯,佢叫咗杯愛爾蘭咖啡點知佢飲完兩啖之後話佢好似有啲醉
完全唔明點解可以廢成咁,有酒嘅咖啡都唔會勁得去邊啦,最後要拎幾杯水畀佢溝淡下先話好啲
熱係會令酒精更上腦。
不過,小心佢肝有病。

引用:

醉翁之意

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2021-11-24 07:52 PM 發表

哈哈哈
長知識
堅有道理
又見到你啦,三個搖頭公仔搞笑

引用:
原帖由 SO俾您 於 2021-11-24 02:39 PM 發表

佢面都紅埋,我真係以為佢講笑
點知原來認真
咁就醉咗?

引用:

咖啡溝酒精好易上頭㗎.去美國讀書都知道, cheap way to get high, girl drink

男人,唔飲得,輸蝕D,點去應酬呢?如果返國內,飲白酒佢死梗啦。🤭

借醉中出C眼....

有D人係天生酒量差/飲唔到酒

佢下面唔廢咪得囉🤣

引用:

會唔會借醉行兇

有酒嘅咖啡唔一定唔勁,bailey酒精含量已經同紅酒差唔多,加上易入口玩死好多囡囡

我有時都會自己齋啡溝威士忌,會落三分一杯威士忌,我老婆飲兩啖就話眼瞓

引用:
原帖由 門外大達人 於 2021-11-26 08:06 AM 發表

你唔驚佢睇到呢個帖?
唔驚啦,佢平時淨係識睇YouTube

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-11-26 09:05 PM 發表

熱係會令酒精更上腦。
不過,小心佢肝有病。
咁我係咪要同佢去睇醫生好啲

引用:
原帖由 威廉PO 於 2021-11-28 05:47 AM 發表

男人,唔飲得,輸蝕D,點去應酬呢?如果返國內,飲白酒佢死梗啦。🤭
飲高梁可能佢聞都醉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]