• 瀏覽: 13,627
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
有D肥婆都好抵寒

熱賣及精選
我就寧願天氣凍,著衫可以多啲配搭

例如 電單車皮褸,男裝皮草 ,著mark哥褸裏面仲可以真空 😎

引用:
原帖由 吉列雞蛋飯 於 2021-11-23 04:14 PM 發表

呢2日凍到傻咗,但見到好多男人短袖短褲行出街,你地真係唔怕凍咩?

我老豆居然仲可以著夏天衫落街做晨運,我著住羽絨都打黑次
我幾年前喺北京零下八度都係短袖短褲落街晨跑的

凍都會扮唔凍 男人得狡滑的

引用:
原帖由 吉列雞蛋飯 於 2021-11-23 04:14 PM 發表

呢2日凍到傻咗,但見到好多男人短袖短褲行出街,你地真係唔怕凍咩?

你男人老狗唔知咩

怕凍吾係男人

引用:
原帖由 牛熊分界線 於 2021-11-23 06:37 PM 發表

呢2日凍到傻咗...又未至於掛, 都有1X度, 再凍d你點搞?
只是溫差大,體感溫度才覺得特別凍。
只要1x度維持幾個禮拜,大家就唔會覺得好凍了

香港地根本唔凍,d大又大褸又羽絨幾唔環保

引用:

D男人要show 身材引人呀

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-11-24 01:42 PM 發表

香港地根本唔凍,d大又大褸又羽絨幾唔環保
同意,同中國北部或日本韓國跟本冇得比

引用:
原帖由 老納 於 2021-11-24 12:43 PM 發表

我幾年前喺北京零下八度都係短袖短褲落街晨跑的
有冇全裸跑?

今日很快回暖了, 唔多凍

引用:
原帖由 吉列雞蛋飯 於 2021-11-23 16:14 發表

呢個天氣著住羽絨, 咁應該唔係男人唔怕凍, 而係你太虛

吓?得十幾度仲著吊帶短裙嗰啲難度唔係女人?

引用:
原帖由 雨過天睛 於 2021-11-23 10:59 PM 發表

著羽絨真係誇張咗D
原來有好多男人冇錢買 大褸 著

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]