• 瀏覽: 12,569
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
呢2日凍到傻咗,但見到好多男人短袖短褲行出街,你地真係唔怕凍咩?

我老豆居然仲可以著夏天衫落街做晨運,我著住羽絨都打黑次

熱賣及精選
引用:
原帖由 吉列雞蛋飯 於 2021-11-23 04:14 PM 發表

呢2日凍到傻咗,但見到好多男人短袖短褲行出街,你地真係唔怕凍咩?

其實個個人體質都唔同,自己著夠暖就得。

引用:
原帖由 吉列雞蛋飯 於 2021-11-23 04:14 PM 發表

有d人真係唔怕凍, 呢d温度佢地反而仲覺得舒服
我仲著短袖衫出街, 除上衫跑步

只可以講, 大家體質唔同

做緊運動點會凍

我而家仍然用凍水沖涼喎

我都見女著短褲又點計

引用:
原帖由 jalm 於 2021-11-23 05:51 PM 發表

我都見女著短褲又點計
我都覺, 好似溫度越低, 班女條裙就越短

呢2日凍到傻咗...又未至於掛, 都有1X度, 再凍d你點搞?

再凍我係床上面做運動衫都唔著

引用:

著羽絨真係誇張咗D

香港地10幾20度邊會凍,係你虛弱姐,我係女,尋日都著短袖啦不過每個人體質唔同

操開運動💪身體好,會容易覺得暖⋯⋯身體有真肌肉💪,好多人都係假肌肉💪⋯⋯真肌肉不怕冷,假肌肉怕冷,我估係咁…..
https://youtu.be/LuhPoIUBBmw

通常呢類人去邊都係呢d衫對衣著很隨便唔貪靚,去飲都唔荒會執得正,同熱定凍冇關係……

女性因為月事,經常唔夠血氣,當然怕凍d。

引用:

噢!江交全話老公快D屌我施佛啦,痕死我咯!😱

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]