• 瀏覽: 9,647
  • 回覆: 107
  • 追帖: 1
男朋友因為前晚屋企棟大廈停電,所以走左黎我到訓左一晚
原本我有隻公仔攬左差唔多廿年真係由細攬到大,每晚冇左佢真係訓唔著就好似有啲人有張充滿口水漬既小被被咁,就連之前去旅行既時候都會帶埋佢一齊去
尋日男朋友就請左一日假諗住返屋企同埋睇下佢屋企人有冇啲咩要帶返去,我就去左返工
因為我出門口返工個陣我男朋友都未醒,所以我都唔知佢幾點走加上爸爸媽媽都要返工所以變左10點後屋企就冇人,得返男朋友自己一個

尋晚收工返到屋企個陣入房換衫已經覺得少左啲野,但係一時間又醒唔起…
直到我臨訓之前諗住攬住我隻公仔係床到睇一陣youtube先訓個陣我發現左我隻公仔唔知去左邊
初初以為係拎左我隻公仔去洗,但係屋企人都知我呢隻公仔係唔會洗因為洗左就冇左陣味,又以為我隻公仔唔知擺左去邊
我就打電話比男朋友問佢臨走之前有冇見到我隻公仔,點知佢同我講:個隻又霉又黑既兔仔呀?我今日走個陣幫你掉左啦,好心你咁大個人就唔好攬住隻公仔訓啦,仲要隻野又霉又臭,起身個陣差啲嚇死我做咩有隻發左毛既兔仔訓係我隔離

聽到之後我真係好嬲囉,點解你係人地屋企到訓但係你可以隨便掉左人地啲野,仲要講到佢咁一文不值!
隻公仔對我黎講真係好重要,因為呢隻公仔係公公買比我既第一隻公仔獎勵我考試有頭3名既禮物…
我知道男朋友掉左我隻公仔之後我真係忍唔住大喊咁鬧佢點解可以隨便就掉左我啲野
佢仲要話:公仔咋嘛,買返廿隻比你都得啦!係咁重要既話,就一早拎去洗唔會搞到佢發毛啦

真係好嬲,聽完之後我就收左佢線完全唔明點解掉左人地啲野仲可以咁理直氣壯
呢個男朋友我都想掉埋佢!!

熱賣及精選
男人都係愛掉😆
無第樣😫

掉左男友然後PM我

引用:
原帖由 gunpit 於 2021-11-23 03:44 PM 發表

男人都係愛掉😆
無第樣😫
以為佢係自己屋企咩,係人地屋企都掉野係咪傻架佢

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-11-23 03:50 PM 發表

掉左男友然後PM我
真係好嬲好想掉佢!!!

引用:
原帖由 生仔唔知仔心臟 於 2021-11-23 03:39 PM 發表

原本我有隻公仔攬左差唔多廿年真係由細攬到大,每晚冇左佢真係訓唔著就好似有啲人有張充滿口水漬既小被被咁,就連之前去旅行既時候都會帶埋佢一齊去
尋日男朋友就請左一日假諗住返屋企同埋睇下佢屋企人有冇啲咩要帶返去,我就去左返工
因為我出門口返工個陣我男朋友都未醒,所以我都唔知佢幾點走加上爸爸媽媽都要返工所以變左10點後屋企就冇人,得返男朋友自己一 ...
即係早晚各一次…

夜晚掉害人妳一次,朝早再掉多次~~

引用:
原帖由 生仔唔知仔心臟 於 2021-11-23 03:51 PM 發表

以為佢係自己屋企咩,係人地屋企都掉野係咪傻架佢
係咪佢屋企老婆5比掉。
所以去你屋企掉呀😫😫

非常、十分同情你。
我完全明白你嘅感受,我個仔都有一個從 BB 開始攬住嘅公仔。就算之前爛咗都要想盡辦法補返。
個公仔嘅價值,不在於值幾錢,仲有無得賣。

佢咁 L 鍾意掉嘢,你叫佢掉埋佢老母,得唔得?
掉咗佢老母,可以叫佢老豆娶過另一個做佢老母架。

收好D

咁多不滿咪分手囉,又唔敢講分手又講咁多廢話,又要攞黎賤又要同佢一齊,你都幾矛盾

引用:
原帖由 生仔唔知仔心臟 於 2021-11-23 03:51 PM 發表

真係好嬲好想掉佢!!!
支持你

男人唔管何時都系細路嘅愛

我都有隻廿年培訓公仔 睇toystory 睇到喊的原因之一 I know that feel sis..

引用:
原帖由 生仔唔知仔心臟 於 2021-11-23 15:39 發表

因為我出門口返工個陣我男朋友都未醒,所以我都唔知佢幾點走加上爸爸媽媽都要返工所以變左10點後屋企就冇人,得返男朋友自己一 ...
叫佢過番5萬心理補償費俾你之後飛撚左佢啦...亂9掉人野

引用:
原帖由 生仔唔知仔心臟 於 2021-11-23 03:39 PM 發表

你居然忍到佢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右