• 瀏覽: 22,634
  • 回覆: 190
  • 追帖: 1
依家好多女仔身高都有160以上,當周街都係疑似model身材既時候,生得矮既女仔先夠特別!仲要生得矮既女仔先有著數

生得矮可以易啲搵到個高既男朋友(175-180左右),因為生得高既男仔通常都會中意搵啲160以下既做女朋友
身邊有女仔朋友165-170,佢地搵男朋友真係好難搵,佢地又要高又要個樣唔差既男仔,但係個類都未必中意咁高既做女朋友
同埋之前仲要好興個啲咩完美身高差,要差成25cm身高係基本,試明香港有幾多男仔真係可以有185-190?
所以對於165-170既女仔黎講,佢地既擇偶條件真係唔可以太高

生得矮睇落可以後生啲
因為身高問題,只要你打扮唔係行成熟路線又或者唔係著OL衫既話,通常第一眼望你都會覺得你好細個
試過出街食飯有人問我有冇學生證

出街買衫有時仲可以買童裝,童裝衫真係差唔多平一半

因為生得矮,有時睇展覽睇唔到前面都會有好心人讓我行前啲睇等我可以睇得清楚啲
生得矮又唔會咁容易成為人群中既焦點

雖然平時生活上面都有其他唔方便,好似成日都會比人笑夠唔夠150,生得矮返工有時又拎唔到放得高既野而比男同事話下我
但係其實生得矮,某程度上活得比生得高既女仔更加自在!
所以話,生得唔夠高既女仔真係千祈唔好灰心!有啲生得高既女仔仲會好羨慕我地生得矮!

熱賣及精選
都啱嘅,不過隨緣啦

咁你姐係幾高?

引用:
原帖由 千榕 於 2021-11-22 05:41 PM 發表

咁你姐係幾高?
150囉

提示: 違規內容已被屏蔽
矮女多計仔😆

引用:
原帖由 專業小畫家 於 2021-11-22 03:01 PM 發表

依家好多女仔身高都有160以上,當周街都係疑似model身材既時候,生得矮既女仔先夠特別!仲要生得矮既女仔先有著數

生得矮可以易啲搵到個高既男朋友(175-180左右),因為生得高既男仔通常都會中意搵啲160以下既做女朋友
身邊有女仔朋友165-170,佢地搵男朋友真係好難搵,佢地又要高又要個樣唔差既男仔,但係個類都未必中意咁高既做女朋友
同埋之前仲要好興個啲咩完美身高差,要差成25 ...
姐係講緊你單身!?XD

引用:
原帖由 專業小畫家 於 2021-11-22 03:01 PM 發表

矮妹可以玩掛鼓,係幾正既

不論生得高定矮都有佢地既優點,矮既就cutie一d,高既就著衫好睇d,但高也好矮也好,最緊要係相處得順心

引用:

飛機文

引用:

生得矮著數咩?

引用:
原帖由 澎拜 於 2021-11-22 05:40 PM 發表

都啱嘅,不過隨緣啦
最緊要有緣份

引用:
原帖由 專業小畫家 於 2021-11-22 06:14 PM 發表

150囉
夠唔夠5尺?

引用:
原帖由 金桔檸檬 於 2021-11-22 06:30 PM 發表

矮女多計仔😆
矮仔多計矮女都係

引用:
原帖由 gpoint2 於 2021-11-22 11:14 PM 發表

不論生得高定矮都有佢地既優點,矮既就cutie一d,高既就著衫好睇d,但高也好矮也好,最緊要係相處得順心
最緊要佢哋相處倒,電燈杉掛老鼠箱都冇問題。

提示:支持鍵盤翻頁左 右