• 瀏覽: 15,455
  • 回覆: 164
  • 追帖: 5
本主題由 nc99999 於 2021-11-25 12:18 PM 移動
有個C兄同我講,男人搵5,6皮一個月,結婚生仔,之後係出面keep住玩女人,又唔洗離婚分身家,又仔大女大,到5x歲仲有心有力去玩,有錢就有女,老婆唔敢管亦都管唔到佢,男人又唔洗俾家用個老婆,因老婆有工作,所以男人月入5,6皮好好洗,5x歲男人得心應手,想約邊條女就約邊條女,想做咩就做咩,又有個女好錫自己,佢話咁先係快意人生,我覺得佢又講得幾岩

熱賣及精選
引用:
原帖由 fb8bcce7c0dee2 於 2021-11-21 11:34 PM 發表

有個C兄同我講,男人搵5,6皮一個月,結婚生仔,之後係出面keep住玩女人,又唔洗離婚分身家,又仔大女大,到5x歲仲有心有力去玩,有錢就有女,老婆唔敢管亦都管唔到佢,男人又唔洗俾家用個老婆,因老婆有工作,所以男人月入5,6皮好好洗,5x歲男人得心應手,想約邊條女就約邊條女,想做咩就做咩,又有個女好錫自己,佢話咁先係快意人生,我覺得佢又講得幾岩
5-6皮好少jawo🥱玩條L

引用:
原帖由 398865 於 2021-11-22 12:30 AM 發表

肯同佢玩個d女人覺得佢有錢就得啦

佢又唔係只係靠錢既,佢把口好識tum女,又識扮暖男扮深情,都有女覺得同佢係好玩既

養隻金毛尋一個月都五六皮野啦

可能你地覺得佢搵得唔多,但佢多女係事實,佢親口同我講,我亦見識過

引用:
原帖由 398865 於 2021-11-22 12:30 AM 發表

睇你玩啲乜嘢質素啫。

引用:

以你見解,搵幾多先玩得起女?

引用:
原帖由 pp49pp 於 2021-11-22 01:00 AM 發表

睇你玩啲乜嘢質素啫。
佢係唔理好醜,就手就ok,同事都搞,舊同學又有,個d女都唔要求佢俾到d咩,只係行街食飯買下衫褲鞋,去下酒店開房,唔洗幾多錢

引用:
原帖由 fb8bcce7c0dee2 於 2021-11-22 01:15 AM 發表

佢係唔理好醜,就手就ok,同事都搞,舊同學又有,個d女都唔要求佢俾到d咩,只係行街食飯買下衫褲鞋,去下酒店開房,唔洗幾多錢
低層次~

引用:
原帖由 fb8bcce7c0dee2 於 2021-11-22 01:15 AM 發表

但求有西俾佢diu,心態係人一世物一世,咩type既女都要試下,每個西都有佢地既特色😏

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2021-11-22 01:16 AM 發表

低層次~
點玩法先係高?

引用:
原帖由 fb8bcce7c0dee2 於 2021-11-21 11:34 PM 發表

後生20年就係!

成5張野 溝再後生 味又係叫雞! 方條女貪你驅風咩? 30歲 又搵到d錢 20-30歲 o靚妹到中女都通殺

外型又係最癲峰狀態 

5張野 約邊條baby 就約邊條baby 點知人地都一定有個男朋友收埋 😆 間中比你吊下咁 收埋果件就冇乜錢 不過免費吊 

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-11-22 01:28 AM 發表

後生20年就係!

成5張野 溝再後生 味又係叫雞! 方條女貪你驅風咩? 30歲 又搵到d錢 20-30歲 o靚妹到中女都通殺

外型又係最癲峰狀態 

5張野 約邊條baby 就約邊條baby 點知人地都一定有個男朋友收埋 😆 間中比你吊下咁 收埋果件就冇乜錢 不過免費吊 
哈又有咩所謂,總之人地baby肯俾佢diu咪得lor,間唔中有得diu都好啦,佢有幾條女架,呀A唔得閒既咪約呀B囉

引用:
原帖由 fb8bcce7c0dee2 於 2021-11-22 01:01 AM 發表

以你見解,搵幾多先玩得起女?
我認為 搵2-3萬 但年紀係30前後 外型最吸引嘅時期 人哋係溝女 唔係「叫雞」

用錢解決 你唔去夜總會度「溝女」

後生 溝o靚妹 冇錢一樣食到 阿叔去溝 要銀紙搭夠

冇意思啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右