• 瀏覽: 9,800
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
我哋同仔去食pzzla hut
咁係我錯
我拎咗自己罐可樂出黎飲
我就比佢屌都算
佢係咁係個仔面前講我是非
仲成個8婆咁細細聲講你呀媽點衰點衰

今次我冇同佢嘈了
只因唔想仔仔受傷害
呀仔最近情緒已出現少少問題
我唔想個仔再見到父母嘈
點解個8公仲要咁pk

熱賣及精選
你老公咁小家㗎!其實個男人做老公做爸爸,應該大方得體啲,負責屋企大事,小事就交比太太去安排和處理。你仔仔幾多歲啊?因為有仔仔所以好唔想夫妻之間出現不和。

做得啱,父母在兒子面前的關係態度對其影響很大。
我父母經常吵架哦,搞到我都有抑鬱
不過要同先生好好溝通

有啲老婆一樣好PK

引用:
原帖由 野狐狸 於 2021-11-21 08:59 PM 發表

有啲老婆一樣好PK
講黎聽下

引用:
原帖由 HEEROYU 於 2021-11-21 08:28 PM 發表

做得啱,父母在兒子面前的關係態度對其影響很大。
我父母經常吵架哦,搞到我都有抑鬱
不過要同先生好好溝通
今晚阿仔同我講想屋企
平安因為日日嘈

唓!男人一樣會爭寵㗎!

為咗令你亞仔冇咁重視你錫曬你,分啲嚟錫吓佢,佢咪樣搞法囉!

放心啦!你係點嘅人,你仔會知㗎!唔係任何人三言兩語就可以離間到㗎!

引用:
原帖由 人在旅途灑淚時 於 2021-11-21 08:17 PM 發表

你老公咁小家㗎!其實個男人做老公做爸爸,應該大方得體啲,負責屋企大事,小事就交比太太去安排和處理。你仔仔幾多歲啊?因為有仔仔所以好唔想夫妻之間出現不和。
其實我知道係我錯
佢話我都冇唔啱
我只係嬲佢成個八婆咁喺個小朋友講嚟講去

引用:
原帖由 大大大大騙子 於 2021-11-21 09:25 PM 發表

其實我知道係我錯
佢話我都冇唔啱
我只係嬲佢成個八婆咁喺個小朋友講嚟講去
你都幾愛你先生

引用:
原帖由 moneycash 於 2021-11-21 09:25 PM 發表

唓!男人一樣會爭寵㗎!

為咗令你亞仔冇咁重視你錫曬你,分啲嚟錫吓佢,佢咪樣搞法囉!

放心啦!你係點嘅人,你仔會知㗎!唔係任何人三言兩語就可以離間到㗎!
其實阿仔鍾唔鍾意我亦都唔重要
我最擔心係仔嘅心你會唔會受到影響
今晚件事, 我覺得唔想喺嗰度買罐可樂飲而我又有咪拎出嚟飲囉
咁其實佢可以針對呢件事
佢係講曬平時啲衰嘢乜都講一餐講曬畀個仔聽
咁我畀錢pizza hut嘅時候
佢又喺阿仔個耳仔格里講唔知講乜嘢嘢一定係我啲衰嘢
我覺得佢淨係講可樂事件咪算囉
總之我覺得佢好黑人憎成個8公咁
又講曬粗口見到佢就黑人憎呀

引用:
原帖由 人在旅途灑淚時 於 2021-11-21 09:27 PM 發表

你都幾愛你先生
點解咁講嘅

引用:
原帖由 大大大大騙子 於 2021-11-21 07:27 PM 發表

我哋同仔去食pzzla hut
咁係我錯
我拎咗自己罐可樂出黎飲
我就比佢屌都算
佢係咁係個仔面前講我是非
仲成個8婆咁細細聲講你呀媽點衰點衰

今次我冇同佢嘈了
只因唔想仔仔受傷害
呀仔最近情緒已出現少少問題
我唔想個仔再見到父母嘈
點解個8公仲要咁pk
That's so Pk. 

你情商好返啲,同你亞仔講:
仔,爸爸話我嘅所有問題,如果你覺得唔啱嘅話,咁你唔好做喎!都提住媽咪唔好做吓!有你提住我,我會越做越好,你爸爸就會對媽咪越嚟越滿意,我哋一家人就會越嚟越幸福嘅啦!

咁咪教識你仔咩叫反面教材咩叫正面睇事情囉!係咪!

引用:
原帖由 moneycash 於 2021-11-21 09:36 PM 發表

你情商好返啲,同你亞仔講:
仔,爸爸話我嘅所有問題,如果你覺得唔啱嘅話,咁你唔好做喎!都提住媽咪唔好做吓!有你提住我,我會越做越好,你爸爸就會對媽咪越嚟越滿意,我哋一家人就會越嚟越幸福嘅啦!

咁咪教識你仔咩叫反面教材咩叫正面睇事情囉!係咪!
嗯我明天會跟佢講了

引用:
原帖由 大大大大騙子 於 2021-11-21 09:40 PM 發表

嗯我明天會跟佢講了
嗯!凡事正面啲!你自己開心啲你仔仔又會樂觀啲㗎💪💪

提示:支持鍵盤翻頁左 右