• 瀏覽: 6,788
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
好心諗住幫阿媽洗冷氣機,點知幫佢洗完就嫌棄我多事!明明早2日佢先話唔識拆冷氣機......

本身諗住佢會讚下我,結果被人訓話,話我掂佢啲嘢,然後佢用消毒藥水消毒咗成間房一次,唔講仲以為我係病毒呀!

熱賣及精選
引用:
原帖由 茄汁豉乜味豆 於 2021-11-21 05:42 PM 發表

好心諗住幫阿媽洗冷氣機,點知幫佢洗完就嫌棄我多事!明明早2日佢先話唔識拆冷氣機......

本身諗住佢會讚下我,結果被人訓話,話我掂佢啲嘢,然後佢用消毒藥水消毒咗成間房一次,唔講仲以為我係病毒呀!
廚房任何野

什么冷氣機啊?

咁得意嘅亞媽?
你開心啦!以後佢唔親自叫到你落手落腳做,你都可以慳返囉!哈哈!

佢要陪訓你成為大媽寶, 

引用:
原帖由 大紅色的表姐 於 2021-11-22 04:10 PM 發表

什么冷氣機啊?
你連冷氣機都唔知係咩?

洗之前有冇同佢講過?

下次小心

可能佢今年冷氣位唔可以動,太歲,二黑,五黃之類。動左所以要全屋清潔下

引用:
原帖由 茄汁豉乜味豆 於 2021-11-21 05:42 PM 發表

生舊叉燒

引用:

自己阿媽性格唔知?

好心做壞事真係...吊又唔係唔吊又唔係

引用:
原帖由 大紅色的表姐 於 2021-11-22 16:10 發表

什么冷氣機啊?
你唔知咩係冷氣機?玩野呀

引用:
原帖由 moneycash 於 2021-11-23 03:31 發表

咁得意嘅亞媽?
你開心啦!以後佢唔親自叫到你落手落腳做,你都可以慳返囉!哈哈!
真係以後可以唔使做!

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-11-23 15:03 發表

洗之前有冇同佢講過?
諗住比驚喜佢,因為佢前一日先呻唔識整

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]