• 瀏覽: 10,362
  • 回覆: 48
老爺有腳臭我畢嬲都知, 仲要去到冬天特別嚴重, 但佢好似唔知, 所以我都廢鬼事出事
但依家阿仔都發現咗, 佢同我講爺爺做咩唔洗腳隻腳好臭, 唔想同爺爺坐, 我唯有哄下佢先, 叫佢忍下
再有下次都唔知點答佢好, 驚佢真係一個唔覺意爆響口, 但我無理由直接同老爺講佢有腳臭!

有冇同你老公講?

麻煩

引用:
原帖由 第一城大姑奶 於 2021-11-19 05:34 PM 發表
老爺有腳臭我畢嬲都知, 仲要去到冬天特別嚴重, 但佢好似唔知, 所以我都廢鬼事出事
但依家阿仔都發現咗, 佢同我講爺爺做咩唔洗腳隻腳好臭, 唔想同爺爺坐, 我唯有哄下佢先, 叫佢忍下
再有下次都唔知點答佢好, 驚佢真係一個唔覺意爆響口, 但我無理由直接同老爺講佢有腳臭!
老爺一定好有米

同你老公講,佢會講返俾佢老豆知

你自己腳臭唔臭先

引用:
原帖由 第一城大姑奶 於 2021-11-19 05:34 PM 發表
古時新抱要幫老爺洗腳架。

引用:
原帖由 第一城大姑奶 於 2021-11-19 17:34 發表
你自己當然唔好出聲啦!順其自然

腳臭⋯⋯

萬一⋯⋯係缺乏維他命B呢?

好彩仲未投訴有鳩臭

引用:
你咪買d香港腳産品,止汗産品俾老公再俾老爺用囉

下次有咩唔好意思自己出聲,教你個仔講

叫你老公同99傾吓點講,腳臭係受真菌影響,要醫的,因為會傳染。

以前有一隻腳粉好有用,浸完去死皮之後無晒腳臭,不過宜家唔見有得賣,但可以試吓問藥房。

我就用muzona cream,勉強可以。

典型嘅香港腳

引用:
要好好服侍老爺

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]