• 瀏覽: 13,061
  • 回覆: 91
  • 追帖: 2
女友識佢個陣已經係咁 自問都唔係斯文人
但返到屋企有長輩都會收歛下,但女友係100%一直都係billy Bala 咁,我家姐有開口問佢係咪平時都係咁,可唔可以叫佢斯文啲⋯

但當我望住佢,又覺得唔帶返屋企好似易過叫佢改⋯

其實依家啲女仔粗魯爛口係咪好普遍? 我家姐mean定女友真係有問題🤨

熱賣及精選
引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-11-19 10:28 AM 發表

但返到屋企有長輩都會收歛下,但女友係100%一直都係billy Bala 咁,我家姐有開口問佢係咪平時都係咁,可唔可以叫佢斯文啲⋯

其實依家啲女仔粗魯爛口係咪好普遍? 我家姐mean定女友真係有問題🤨
一句半句都可以嘅,但係當口頭蟬咁樣就唔得囉!

引用:
原帖由 至尊港女 於 2021-11-19 10:31 AM 發表

一句半句都可以嘅,但係當口頭蟬咁樣就唔得囉!
長期爛口 平時又唔覺得有問題
但返到屋企見老豆阿媽 又真係有啲失禮

女友夠真。屋企人假道學

引用:
原帖由 商界難吃的弟弟 於 2021-11-19 11:44 AM 發表

女友夠真。屋企人假道學
未結婚就已經咁 我終於明左右做人難

呢種女人帶佢出街都失禮死人,句句粗口扮晒真性情做藉口
好聽D叫真,難聽D叫無家教

如果你覺得佢失禮, 就真係好失禮了

叫你女朋友忍下口啦

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-11-19 10:28 AM 發表

係咪句句都吊起你老母。

攪野個陣時都係咁爛口.....吊大力D,吊我....吊.......吊

引用:

生咗小朋友,啲小朋友都會咁

見過啲人,兩三句都會帶一句粗口,好難頂

爛口女, 佢覺得自己好型架, 點會改到.

分手啦

粗口女最黑人憎, 食煙更不能接受

提示:支持鍵盤翻頁左 右