• 瀏覽: 16,072
  • 回覆: 148
結咗婚廿年有多啦!老公仲勁痴身,成日話掛住我,收工第一時間要返屋企見到我,叫佢約吓朋友又唔制,吓吓痴實我。

明明多咗間房出嚟!佢扯鼻鼾勁大聲,我過去瞓好正常咋啉(我未瞓玩緊手機嘅啉!)

佢半夜一醒,見唔到我,就會出廳搵我或開細房門叫我入主人房度玩手機,佢寧願我玩手機都響佢身邊玩,佢休息寧願俾我嘈住佢都唔俾我響隔離房度玩手機喎!好奇怪㗎!

你哋老公係咪又係咁㗎?

熱賣及精選
癡你身好事

引用:
原帖由 moneycash 於 18-11-2021 11:57 PM 發表

結咗婚廿年有多啦!老公仲勁痴身,成日話掛住我,收工第一時間要返屋企見到我,叫佢約吓朋友又唔制,吓吓痴實我。

明明多咗間房出嚟!佢扯鼻鼾勁大聲,我過去瞓好正常咋啉(我未瞓玩緊手機嘅啉!)

佢半夜一醒,見唔到我,就會出廳搵我或開細房門叫我入主人房度玩手機,佢寧願我玩手機都響佢身邊玩,佢休息寧願俾我嘈住佢都唔俾我響隔離房度玩手機喎!好奇怪㗎!

你哋老公係咪又係咁㗎?
你床上功夫好嘢,先會黐實你👍

你又在做夢啦

你在做白日夢啊

我都覺得咁痴身嘅男人

其實做女人好幸福。。。

引用:
原帖由 寒冬遠方的高峰 於 2021-11-19 10:41 AM 發表

你在做白日夢啊
句句都真㗎!你唔信都冇計啦!

引用:
原帖由 齋傾 於 2021-11-19 01:20 AM 發表

癡你身好事
都係嘅!我老公咁樣搞到我覺得我好似好重要咁呀!

引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2021-11-19 02:42 AM 發表

你床上功夫好嘢,先會黐實你👍
我老公讚過我㗎!應該都關事嘅!

引用:
原帖由 前來加加速天才 於 2021-11-19 10:36 AM 發表

你又在做夢啦
我嘅婚姻從來都唔使我做夢㗎!
但,曾經白痴弱智對愛情做過夢呢樣真,不過家陣望返轉頭好嘔心(已婚發愛情夢),完全再接受唔到。

引用:
原帖由 moneycash 於 2021-11-19 12:52 PM 發表

都係嘅!我老公咁樣搞到我覺得我好似好重要咁呀!
咁咪好囉好幸福!

引用:
原帖由 moneycash 於 2021-11-18 11:57 PM 發表

你哋老公係咪又係咁㗎?
你好幸福

引用:
原帖由 寒冬遠方的高峰 於 2021-11-19 10:41 AM 發表

你在做白日夢啊
你嘅角度乜原來呢啲咁嘅嘢都要發夢先有㗎?

引用:
原帖由 前來加加速天才 於 2021-11-19 10:36 AM 發表

你又在做夢啦
呢啲難得到似夢咩?

引用:
原帖由 moneycash 於 2021-11-18 11:57 PM 發表

你哋老公係咪又係咁㗎?
難得!

提示:支持鍵盤翻頁左 右