• 瀏覽: 2,845
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
雙方在一個看破不說破的曖昧階段5年,生活各方面他一直好撐我,人前我哋係一對死黨,背後他對我無微不至的關懷,結果⋯⋯我受不了
所有行為雖然喺道德上面冇越軌,但思想上面雙方都知道犯晒規,尋日我終於忍唔住攤牌,雖然好唔捨得,但係都要忍痛斬咗佢,我得一張櫈,佢坐咗喺度永遠冇其他人可以坐落嚟

有冇人知道,其實呢位男士諗緊乜?😭真心好痛

冇人知佢諗咩,但一定係自私,佢都已婚,所以你決定是正確,唔好花精神時間在他身上吧!千萬不要回頭,因為糾纏落去都沒有結果,裝扮好自己,找一個更合適的人去坐你的櫈!5年了,這種關係你過得開心嗎?大時大節有你份嗎?

引用:
原帖由 清晨邊緣的貓奴 於 2021-11-22 03:36 PM 發表
冇人知佢諗咩,但一定係自私,佢都已婚,所以你決定是正確,唔好花精神時間在他身上吧!千萬不要回頭,因為糾纏落去都沒有結果,裝扮好自己,找一個更合適的人去坐你的櫈!5年了,這種關係你過得開心嗎?大時大節有你份嗎?
大時大節,呢句真係當頭棒喝

引用:
原帖由 hey..Siri 於 2021-11-23 01:08 PM 發表

大時大節,呢句真係當頭棒喝
情感,感情真的很難控制!除左搵佢,積極尋找可以令自己快樂的事去做,難係難,辛苦係辛苦,呢一剎那個世界冇左佢,好似冇晒歡樂咁😂但係光陰似箭,  既然道德上未越軌時,感情不是太深,抽番個身出嚟,我相信有更好的等緊你💪🏼總好過永遠唔見得光

依家個人突然空咗咁,但我知我今次真係好堅決要放下
細個覺得專一係好野,但放喺我依家,絕對係壞影響,人大左,更加覺得冇嘢係好與錯,對與壞

佢當你係出面私家G玩玩下你就玩認真,呢個POST又証明左港女真犯賤,咁多好男人唔選選個結過婚仲出去玩的壞男人,結過婚仲同你玩呢D就知條友唔係咩善男信女,扮下暖男你就沉晒船,無腦

睇到妳PM,不過新手覆唔到,有心事都可以隔住個mon搵我傾計,共勉之

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2021-11-23 01:49 PM 發表
佢當你係出面私家G玩玩下你就玩認真,呢個POST又証明左港女真犯賤,咁多好男人唔選選個結過婚仲出去玩的壞男人,結過婚仲同你玩呢D就知條友唔係咩善男信女,扮下暖男你就沉晒船,無腦
師兄睇清楚先,我地呢十年一向以禮相待,只係呢5年慢慢發現,對待對方同其他共友係好唔同的,近3年更進了看穿不說穿階段

除咗考慮提升細心,另外亦以考慮吓專重女性,謝謝

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2021-11-23 01:49 PM 發表
有時候做個無腦人都係開心事,你不懂的

引用:
原帖由 hey..Siri 於 2021-11-18 05:08 PM 發表
雙方在一個看破不說破的曖昧階段5年,生活各方面他一直好撐我,人前我哋係一對死黨,背後他對我無微不至的關懷,結果⋯⋯我受不了
所有行為雖然喺道德上面冇越軌,但思想上面雙方都知道犯晒規,尋日我終於忍唔住攤牌,雖然好唔捨得,但係都要忍痛斬咗佢,我得一張櫈,佢坐咗喺度永遠冇其他人可以坐落嚟

有冇人知道,其實呢位男士諗緊乜?😭真心好痛
道德枷鎖令他暫時不想有進一步行動,如果他從老婆身上得不到滿足的性生活,你可做他的後備性伴侶,另外你也可提供他失去的戀愛感覺。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2021-11-24 07:46 AM 發表

道德枷鎖令他暫時不想有進一步行動,如果他從老婆身上得不到滿足的性生活,你可做他的後備性伴侶,另外你也可提供他失去的戀愛感覺。
我哋純係思想上交流,大家需要嘅都係有共鳴嘅溝通
講真要食仔食女,我同佢都唔係咁嘅人,果D食來食去嘅關係要甩簡單

好痛苦😮💨今朝又發現佢默默咁幫我

結咗婚仲痴埋去, 係咪犯賤呢

引用:
原帖由 hey..Siri 於 2021-11-24 08:39 AM 發表
好痛苦😮💨今朝又發現佢默默咁幫我
唔好咁諗,公事上幫你係應份,對事唔係對人

引用:
原帖由 清晨邊緣的貓奴 於 2021-11-25 12:41 PM 發表

唔好咁諗,公事上幫你係應份,對事唔係對人
佢係紀律部隊,我係私人公司,工作上從沒交集。
佢係幫我手頭上唔同類型嘅工作

提示:支持鍵盤翻頁左 右