• 瀏覽: 12,413
  • 回覆: 37
下半身肥胖😭

其實好多地方比肚腩 patpat 更難減 例如鼻頭、 耳珠、 嘴唇等等

引用:
原帖由 中午遠方的美人 於 2021-11-19 10:00 PM 發表
胸太大了,減唔下。
有d咁既事?

引用:
原帖由 spike 於 2021-11-20 08:39 PM 發表
其實好多地方比肚腩 patpat 更難減 例如鼻頭、 耳珠、 嘴唇等等
你講呢d位有得減咩

手腎⋯肥死啦!
粗壯到成個男人嘅手臂咁。

你係真減到重,就會全身脂肪一路少,根本唔存在邊個位最難減

引用:
原帖由 大巨 於 2021-11-18 12:56 發表
雖則話減肥係全身咁減,冇得話局部減肥。但一定有D部位係最難瘦落去,又或且減到最後都未減到......

個人首選肚腩,減極都仲有,好采平時有得用衫遮下.....
下巴

引用:
原帖由 大巨 於 2021-11-18 12:56 PM 發表
雖則話減肥係全身咁減,冇得話局部減肥。但一定有D部位係最難瘦落去,又或且減到最後都未減到......

肚腩同個大pat….真心難減

引用:
原帖由 大巨 於 2021-11-18 12:56 PM 發表

肚腩

引用:
原帖由 moneycash 於 2021-11-21 04:16 PM 發表
手腎⋯肥死啦!
粗壯到成個男人嘅手臂咁。
手臂

引用:
原帖由 Bellababu 於 2021-11-24 04:48 PM 發表

肚腩同個大pat….真心難減
其實一直想戒下口,但真心難,唯有少食d

消脂時,較多多餘脂肪啲部位會貢獻最多脂肪去全身被利用
通常唔係最多多餘脂肪,但想最瘦嘅地方就會覺得最難減
好主觀的
除非係食得唔健康,會儲存特定位置外

積存脂肪..........First In Last Out........

男人..........肚腩......................
女人..........下腹, 大腿..............

你地可唔可以分享下點樣難法?
例如:
你地係個減肥過程中做過啲咩?用左幾多時間去做?付出過多少辛酸?最終都係失敗!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]