• 瀏覽: 14,456
  • 回覆: 128
  • 追帖: 2
早排發現男朋友係世紀大媽寶之後我對佢已經冇晒希望,覺得同呢個男人都唔會有未來

所以我呢幾個禮拜無論佢做啲咩我都會發脾氣會嬲會鬧佢,希望佢可以自己同我講分手咁就唔洗咁麻煩🤧

點知佢每次都會認低威氹返我…搞到我都唔知仲可以用咩手段令到佢自己同我講分手

因為中間都發生左好多事搞到我真係唔想再同呢個人一齊,所以星期六日我同佢都係講分手

佢就一直話唔好分手,有咩做得唔好佢都可以改

我都有照同佢講覺得佢咁大個人都仲做媽寶真係好冇出色,連份工都係媽咪幫佢搵,仲溫室小花過啲女仔

我又問佢咁唔想分手既原因係咩,點知佢同我講因為係佢媽咪唔想我地分手🙂

下?即係你媽咪唔想我地分手所以你先同我講唔好分手同埋你會改?咁你已經改唔到啦,連同邊個女仔一齊定分手都仲要聽媽咪話🙄

星期日我地係當面講分手,因為佢好堅持一定要當面傾掂佢所以我就約左佢去平時食開個間茶記到等,好彩尋日都冇乜人如果唔係真係失禮死人…

我同佢好認真咁講分手,都有同佢講我覺得佢既問題係咩,我講左大概半個鐘之後佢沉思左一陣我以為佢有啲咩想講

點知佢話:你等我打電話比媽咪問下佢可以點處理先

唉,呢啲事都仲可以唔識處理話要打電話問功課🙄

對呢啲媽寶男真係唔可以比一絲期待佢,正所謂冇期望冇失望

佢打完電話之後遞左個電話比我叫我同佢媽咪傾😊

然後我真係好老實咁樣話比auntie知我不滿佢個寶貝仔啲咩

雖然auntie真係對我好好,而且佢都真係好唔想我地分手但係佢都明佢個仔依家咁樣係佢太保護佢個仔先會搞到咁

但係我真係估唔到連分手都要問媽咪囉!🙄

我想我 才了解 我正停格在愛情過敏的季節
季節沒改變 是想念 沒斷線
引用:
原帖由 Averyon 於 2021-11-15 05:57 PM 發表
早排發現男朋友係世紀大媽寶之後我對佢已經冇晒希望,覺得同呢個男人都唔會有未來

所以我呢幾個禮拜無論佢做啲咩我都會發脾氣會嬲會鬧佢,希望佢可以自己同我講分手咁就唔洗咁麻煩🤧

點知佢每次都會認低威氹返我…搞到我都唔知仲可以用咩手段令到佢自己同我講分手

因為中間都發生左好多事搞到我真係唔想再同呢個人一齊,所以星期六日我同佢都係講分手

...
如果auntie叫佢搞基,會唔會真係轉基?

點解當初你會同呢個低能仔一齊,人生污點,你肯同佢一齊你都唔方正常得去邊
你同佢拍拖出街唔怕比旁人笑?

男朋友有冇樓先?

引用:
原帖由 Averyon 於 2021-11-15 05:57 PM 發表

...
星期日我地係當面講分手,因為佢好堅持一定要當面傾掂
佢所以我就約左佢去平時食開個間茶記到等

五十步笑百步~

其實妳咪又係同佢差唔多~~~

引用:

...
打咗電畫佢屋企人典講?

分手要雙方家長批准

引用:

...
阿媽果輩思想傳統
正常都唔會想個仔同你搞基

點解唔試吓問現場觀眾呢?

絕世男人你都唔要。
行房時,佢呀媽企响床尾,
睇住! 包無入錯。。。。

引用:

...
d左未?

都幾笑🤣可能係富2代

引用:
原帖由 CharlesB 於 2021-11-16 07:59 AM 發表
點解唔試吓問現場觀眾呢?
係wor,投個票都好呀

引用:
原帖由 unoteseven 於 2021-11-16 08:28 AM 發表
絕世男人你都唔要。
行房時,佢呀媽企响床尾,
睇住! 包無入錯。。。。
入錯洞好大獲架

提示:支持鍵盤翻頁左 右