• 瀏覽: 4,812
  • 回覆: 17
做一個理智嘅女性

我認為,女人不得要精心打造自己嘅靚容顏,仲要細心打造自己嘅內涵。做到個內外兼修嘅新時代女性。

女人易俾人嘅語言嘅煩,喺呢種嗰陣呀,我一般都系持懷疑嘅心情去聽,聽完儘量保持中立嘅心態去諗。

你哋有咩好嘅見解呢?

贊同

人到迷濛心自擾。
講就容易😭

引用:
原帖由 天生冰凍的師兄 於 2021-11-15 09:55 AM 發表
做一個理智嘅女性

我認為,女人不得要精心打造自己嘅靚容顏,仲要細心打造自己嘅內涵。做到個內外兼修嘅新時代女性。

女人易俾人嘅語言嘅煩,喺呢種嗰陣呀,我一般都系持懷疑嘅心情去聽,聽完儘量保持中立嘅心態去諗。

你哋有咩好嘅見解呢?
女人處理感情,唔理智
大陸劇集「理智派生活」女主角就喺咁,我認為女人感性唔理智是天生嘅,很難改變

特別係拍緊拖個陣 更要保持理智 做好自己

什麼身分做什麼事,別做多

引用:
原帖由 天生冰凍的師兄 於 2021-11-15 09:55 AM 發表
做一個理智嘅女性

你哋有咩好嘅見解呢?
道理大家都懂,可以遇見事情能不能做到又是一回事

引用:
做一個理智嘅女性

你哋有咩好嘅見解呢?
要夠利智

引用:
做一個理智嘅女性

你哋有咩好嘅見解呢?
啱呀!

引用:
原帖由 dooropener 於 2021-11-16 08:47 AM 發表

女人處理感情,唔理智
大陸劇集「理智派生活」女主角就喺咁,我認為女人感性唔理智是天生嘅,很難改變
有啲會好清醒

引用:
原帖由 jasonlam 於 2021-11-17 10:04 PM 發表

要夠利智
利智,我以為李連杰老婆。

內在當然非常重要。
但,外表一肥毀所有,妝化到幾靚都冇用。

女人最緊要唔好由自己身形變到肥腫難分先,keep住靚嘅身形著衫靚啲 人又自信啲,再輕輕打扮吓就好夠啦!

做一個理智嘅 人 。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]