• 瀏覽: 7,623
  • 回覆: 47
  • 追帖: 1
已經結咗婚十幾年,最近見少一秒都好掛住佢,可能見得太多夫妻或情侶到分手失去時才識得珍惜和後悔。

不離不棄真感情

引用:
原帖由 孤獨的獅子 於 2021-11-13 10:24 AM 發表
已經結咗婚十幾年,最近見少一秒都好掛住佢,可能見得太多夫妻或情侶到分手失去時才識得珍惜和後悔。
出去偷食咗,覺得對你老婆唔住呀

引用:
原帖由 pat_pat_pig 於 2021-11-13 01:31 PM 發表

出去偷食咗,覺得對你老婆唔住呀
冇試過對佢唔住,所以先話唔知點解突然間好愛佢

好事

引用:
原帖由 孤獨的獅子 於 2021-11-13 10:24 AM 發表
好事好事👍🏻保持住

引用:
你老尾,冇L嘢呀,講埋d咁嘅嘢,我打算攪離婚呀!

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2021-11-13 09:58 PM 發表

你老尾,冇L嘢呀,講埋d咁嘅嘢,我打算攪離婚呀!
I am so Sorry..

引用:
老婆近期行蹤有古怪,你驚帽事?

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2021-11-14 12:07 AM 發表

老婆近期行蹤有古怪,你驚帽事?
唔係,佢都比到好多信心我。

引用:
可能你近期生理發生咗少少變化,是否需求多咗?

引用:
原帖由 WachiLee 於 2021-11-14 09:50 AM 發表

可能你近期生理發生咗少少變化,是否需求多咗?
由相識到現在,我需求都唔少,又唔覺有變化。

引用:
你突然對你女人好左,小心佢疑心大,覺得你出面搞搞震,你有排受

引用:
可能你到咗更年期🤷🏼‍♂️潛意識怕老無所依,所以會忽然間咁🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 孤獨的獅子 於 2021-11-13 03:24 PM 發表

冇試過對佢唔住,所以先話唔知點解突然間好愛佢
咁有冇試過背住佢睇四仔打飛機先?🤷🏼‍♂️

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]