• 瀏覽: 12,816
  • 回覆: 70
  • 追帖: 1
想問下各位Sis

對方喺幾年前關鍵時刻冇選擇到你,無論咩原因你應該都會覺得係bull shit,所以當時你都好決絕咁離開。你雖然呢幾年都拍過拖,不過都散咗回復單身咗一兩年。依家佢同你遇返,佢其實呢幾年都已經係一直單身,你知道佢仲鍾意你,佢亦會對你好好,想同你重新開始。
你會接受?定已經冇可能?

「你知佢仲鐘意你」你點確定? 點知道佢同時鐘意幾多個人? 佢可以唔選擇你一次 就有機會再唔選擇你第二次
如果你上嚟問係代表你有重新再一起的想法 希望你真係唔好後悔

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2021-11-8 12:03 PM 發表
想問下各位Sis

對方喺幾年前關鍵時刻冇選擇到你,無論咩原因你應該都會覺得係bull shit,所以當時你都好決絕咁離開。你雖然呢幾年都拍過拖,不過都散咗回復單身咗一兩年。依家佢同你遇返,佢其實呢幾年都已經係一直單身,你知道佢仲鍾意你,佢亦會對你好好,想同你重新開始。
咩關鍵時刻呀?
妳有左佢唔認數?
妳年過三十佢拖妳時間?

如果大家都單咪試下,又無損失。

引用:
原帖由 呢個係我個浴缸 於 2021-11-8 04:30 PM 發表
「你知佢仲鐘意你」你點確定? 點知道佢同時鐘意幾多個人? 佢可以唔選擇你一次 就有機會再唔選擇你第二次
如果你上嚟問係代表你有重新再一起的想法 希望你真係唔好後悔
我係個對方,我係曾經人夫,佢曾經係小三

引用:
原帖由 阿晏 於 2021-11-8 05:24 PM 發表

咩關鍵時刻呀?
妳有左佢唔認數?
妳年過三十佢拖妳時間?

如果大家都單咪試下,又無損失。
我曾經係人夫,東窗事發嗰刻,我冇為佢放棄一切。

「又無損失」睇你語氣,你係男?

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2021-11-8 05:43 PM 發表

我曾經係人夫,東窗事發嗰刻,我冇為佢放棄一切。

「又無損失」睇你語氣,你係男?
我頭象係男

引用:
原帖由 阿晏 於 2021-11-8 06:53 PM 發表

我頭象係男
女仔真係會有「又無損失」心態咩?

玩下咪算囉 合則來不合則散

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2021-11-8 05:39 PM 發表

我係個對方,我係曾經人夫,佢曾經係小三
咁你地快啲結婚 唔好再出嚟害人百年好合

引用:
原帖由 rainbowbobo49 於 2021-11-9 03:04 PM 發表

咁你地快啲結婚 唔好再出嚟害人百年好合
我係傷害咗前妻,但我確實係真心鍾意呢個女仔,我同佢冇咩害過其他人。

但依家個重點係,個女仔有冇可能會再鍾意我。

決絕離開
即係代表佢唔鐘意拖泥帶水
你口話鐘意但當時唔選擇佢
咁即係鐘意極都有限
好心你放過人啦
俾我就唔會返轉頭

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2021-11-8 12:03 PM 發表
想問下各位Sis

中出即飛…完

引用:
原帖由 mimi_cc 於 2021-11-9 09:05 PM 發表
決絕離開
咁即係鐘意極都有限
好心你放過人啦
俾我就唔會返轉頭
我知道當時咩理由而冇選擇佢都會係好傷佢個心….但唔係鍾意極有限,如果唔係我唔會到依家心入面都仲有佢。我冇唔放過人,如果佢真係咁決絕,佢年幾前我再搵返佢佢可以繼續唔理我,佢依家有時都會同我傾下計。

引用:
原帖由 mimi_cc 於 2021-11-9 09:05 PM 發表
決絕離開
咁即係鐘意極都有限
好心你放過人啦
俾我就唔會返轉頭
咁你當年點接受返你老公未放得低佢個ex而嫁俾佢同佢生小朋友?

引用:
想問下各位Sis

係咪真㗎係佢單方面講鍾意你?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]