• 瀏覽: 4,507
  • 回覆: 39
  • 追帖: 1
我就不懂
以前為工作會北上內地,有師兄曾經咁講,會放定d兔套在家,萬一老婆有乜突然需要,都有得方便?🙇‍♂️
究竟係乜理論?鼓勵個老婆勾佬勾到返屋企?
人大左終於明白了😵🤦‍♂️🤦‍♂️

引用:
原帖由 叄柒廿一 於 2021-11-7 08:44 AM 發表
我就不懂
以前為工作會北上內地,有師兄曾經咁講,會放定d兔套在家,萬一老婆有乜突然需要,都有得方便?🙇‍♂️
畸形的心路歷程🤦‍♂️
人嘅經歷真是個個唔同,更是千奇百怪,由聽見都接受唔到,到自己都行過路過🙇‍♂️

乜咁係大愛咩?

冇信心的表演

樓主你指所謂“ 師兄 ”,係咪同你北上工作同行業有關。
近朱者赤,你要尋求大愛真相,唔好學人睇人,用自己無私
嘅心去幫人同分享俾人甚至去愛人先。
當你做過好多次同好多年之後,你就領略到學到同知道。

引用:
原帖由 RV356484 於 2021-11-8 02:06 AM 發表
樓主你指所謂“ 師兄 ”,係咪同你北上工作同行業有關。
近朱者赤,你要尋求大愛真相,唔好學人睇人,用自己無私
嘅心去幫人同分享俾人甚至去愛人先。
當你做過好多次同好多年之後,你就領略到學到同知道。
領教了,所謂師兄其實都是我地公司領導之一,無私奉獻,聽就至高無上,咪又係呃人乳言🙇‍♂️

引用:
原帖由 叄柒廿一 於 2021-11-7 08:44 AM 發表
我就不懂
即刻停止

引用:
原帖由 KRAMHERO 於 2021-11-7 11:56 PM 發表
乜咁係大愛咩?
我都唔懂

引用:
原帖由 叄柒廿一 於 2021-11-8 07:01 AM 發表

領教了,所謂師兄其實都是我地公司領導之一,無私奉獻,聽就至高無上,咪又係呃人乳言🙇‍♂️
咁垃圾㗎?

引用:
原帖由 韓風捉現實 於 2021-11-10 02:51 PM 發表
溝到家裡騙錢啊
賤格食嗰度屙嗰度

引用:
原帖由 齋talk 於 2021-11-10 10:09 PM 發表

賤格食嗰度屙嗰度
根本就係好多呢d賤精
總會踫上幾件垃圾

引用:
原帖由 齋talk 於 2021-11-10 09:54 PM 發表

即刻停止
好似上左癮停唔到

引用:
原帖由 叄柒廿一 於 2021-11-10 11:19 PM 發表

根本就係好多呢d賤精
總會踫上幾件垃圾
對你打擊咪好大囉?

引用:
原帖由 叄柒廿一 於 2021-11-10 11:21 PM 發表

好似上左癮停唔到
你阻止唔到?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]