• 瀏覽: 4,203
  • 回覆: 16
成日聽人講對得多會一齊黎m,我覺得我同坐隔離位d同事、阿妹都係差唔多時間黎m,我覺得好神奇!你地係唔係都有咁樣既情況?

引用:
原帖由 鬼肉肉 於 2021-11-5 09:15 PM 發表
成日聽人講對得多會一齊黎m,我覺得我同坐隔離位d同事、阿妹都係差唔多時間黎m,我覺得好神奇!你地係唔係都有咁樣既情況?
你點樣知道同其4他同事咁上下時間一齊黎m? 物以類聚就種,而家黎個m以類聚?

好似唔知咩研究有講嫁, 我同我flatmate有時係同一日黎添呀, 次次唔記得幾時黎m問佢就知XD

引用:
原帖由 gpoint2 於 2021-11-5 09:22 PM 發表

你點樣知道同其4他同事咁上下時間一齊黎m? 物以類聚就種,而家黎個m以類聚?
我都傾計咁岩講起

引用:
原帖由 黃昏怪理想 於 2021-11-6 09:05 PM 發表
好似唔知咩研究有講嫁, 我同我flatmate有時係同一日黎添呀, 次次唔記得幾時黎m問佢就知XD
我成日都唔記得mark,去睇醫生問我都唔記得

乜男人都有m

會啊,有研究證明

引用:
原帖由 鬼肉肉 於 2021-11-5 09:15 PM 發表
屙不甩

引用:
原帖由 鬼肉肉 於 2021-11-8 10:02 PM 發表

我都傾計咁岩講起
咁你同幾個同事既痛楚程度係咪相若?

係呀 好似係荷爾蒙會受影響

遲啲一齊唔嚟仲神奇

呀妹。一個有30日。仲有M前或M後。隔離一齊M機會好大。

引用:
原帖由 鬼肉肉 於 2021-11-8 10:02 PM 發表

我成日都唔記得mark,去睇醫生問我都唔記得
其實要mark嫁!我仲mark得好仔細 流量 身體狀態個d睇得番個規律 有咩事就可以去睇醫生個時攞俾佢睇

引用:
原帖由 Quinti 於 2021-11-9 11:51 PM 發表

其實要mark嫁!我仲mark得好仔細 流量 身體狀態個d睇得番個規律 有咩事就可以去睇醫生個時攞俾佢睇
我以為記得邊日黎就得添XD 不過我M量都幾多, 唔知可以點MARK

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]