• 瀏覽: 13,621
  • 回覆: 99
  • 追帖: 4
有冇人認同。

性別定型, 男人就要負責所有洗費, 負責做苦力, 女人就老奉只會輸打贏要, 食免費餐同要男人結帳拉櫈(即使唔係情侶), 只想收禮物, 被愛, 之後先比你扑一次, 但扑野根本雙方都enjoy, 唔存在男人著數咗

港女最中意發脾氣同打男人就得, 但調轉就會比人指責 話你係咪男人, 但女友車男人18巴就冇問題

結左婚女人唔一定生仔, 家務唔做, 要男人做埋。扑嘢時死魚咁

香港女只要有西 就以為有特權

唔只系香港女權地位高,大陸也一樣。

引用:
原帖由 片刻回收的屋 於 2021-11-3 02:43 PM 發表
唔只系香港女權地位高,大陸也一樣。
例子?

引用:
原帖由 天天大婆仔 於 2021-11-3 02:41 PM 發表
有冇人認同。

性別定型, 男人就要負責所有洗費, 負責做苦力, 女人就老奉只會輸打贏要, 食免費餐同要男人結帳拉櫈(即使唔係情侶), 只想收禮物, 被愛, 之後先比你扑一次, 但扑野根本雙方都enjoy, 唔存在男人著數咗

港女最中意發脾氣同打男人就得, 但調轉就會比人指責 話你係咪男人, 但女友車男人18巴就冇問題

結左婚女人唔一定生仔, 家務唔做, 要男人做埋。扑嘢時死魚咁:smile_ ...
女人係唔覺DO野好大快感的,
女人比較易有性冷感.

啊!

皆因佢有閪 你冇

男人要面對女權首先要做的就係:唔好再為女死為女亡,人生有很多嘅可以做。冇女並不可恥。

歸根到底,都係因為港男太廢做壞晒市場,一開始對住港女卑躬屈膝已經起壞左個頭,一開始已經寵壞條女以後做任何事港女只會覺得係應份,港男又想吊西又唔敢叫G,為左有得吊西對住港女拍拖拍到好似奴隸都唔介意,港女睇穿港男呢個弱點知道你無左佢唔得怕分左手溝唔到新女又唔敢講分手咪食住你高高在上擺款,變得愈黎愈得串進尺,太多狗公做壞市場累事,露少少已經成班狗公ON99求IG自貶價值送錢比條女用以為自己係暖男ON99,港女心諗有大把傻仔兵仔收兵拎下著數好過,有大把選擇比港女簡,仲駛咩同你認真拍拖,你就ON99日日辛苦返工仲要拍拖上晒心,一到分手港男就喊苦喊忽叫晒春成個女人咁,港女分手就當無野發生極速換過件新仔又新開始

引用:
原帖由 天天大婆仔 於 2021-11-3 02:41 PM 發表
有冇人認同。

結左婚女人唔一定生仔, 家務唔做, 要男人做埋。扑嘢時死魚咁:smile_ ...
其實現實唔係咁差。的確港女有D脾氣係出左名,重要既係你唔好心急,或者見人靚女就乜到遷就晒人地。港女格係縱容出黎,你企硬自己原則,有D女仔反而會respect返

如果因為咁而覺得你係cheap男,賤男,你咪走囉,無需要逼自己群埋果D女,女朋友或普通朋友都係

數港男是港女日常

只要夠粗夠壯, 幾大女權都要跪拜.

引用:
有冇人認同。

扑野其實係男人辛苦, 女人享受

引用:
有冇人認同。

咁你搵個男人

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-11-4 01:14 PM 發表

扑野其實係男人辛苦, 女人享受
正解
女人真係好嘆
自動有人將佢升起同托高

引用:
原帖由 天天大婆仔 於 2021-11-4 01:27 PM 發表

正解
女人真係好嘆
自動有人將佢升起同托高
男人Chok到腰都斷

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]