• 瀏覽: 17,160
  • 回覆: 59
+3
話說尋晚陪完小朋友訓,之後出房 
見到老公急急收埋電話
我即刻當住佢面自己禁PW, 睇下佢睇咩,睇到鬼鬼鼠!
跟住我就見佢DL 番Tg,之前del過app 
Chat record 好乾淨,只見足球/股票谷
女人直覺認為邊會咁簡單,我去search 到禁番 recent search record ,就見到下面張相ge 谷!入面係有女性相 有價錢,有咩技術,有用後感!
我問老公:請問點解你要入呢d谷?
老公答我:好奇,無聊睇下,d相咁假,邊個會信,仲咁貴($1500起),我先吾會嘥錢去叫雞!
我:⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
同老公一星期都會有2-3次 性行為

各位男士,請問下你地男人睇叫雞谷係咩心態?!作為女性,想了解下,吾該晒
女士們 ,請問你地有冇經驗,自己另一半會咁?

附件

F220B592-ABF7-474E-ACC4-2E1DBBF61668.jpeg(71.68 KB)

就係想去叫雞 開頭係好奇睇下靚女 之後睇睇下就行動啦 嘩你老公仲要睇咁多個post 唔好放過佢呀 以後日日都check佢行蹤 晚晚check佢手機

你老公因為貴先唔去

Ps 有冇TG 叫鴨谷?我都非常好奇同無聊想了解下😏

引用:
原帖由 tommwins 於 2021-11-3 12:16 PM 發表
就係想去叫雞 開頭係好奇睇下靚女 之後睇睇下就行動啦 嘩你老公仲要睇咁多個post 唔好放過佢呀 以後日日都check佢行蹤 晚晚check佢手機
我老公番工放工 都會報到,
番工有出入紀錄,要check 好容易😆
銀行/信用卡紀錄都好透明,要睇都可以隨時
不過講真 要去叫雞,真係30-60分鐘都會叫到!

放心,你放膽比佢去叫一次,去完一次佢永遠唔會再去!

引用:
原帖由 lhcdims 於 2021-11-3 02:00 PM 發表
放心,你放膽比佢去叫一次,去完一次佢永遠唔會再去!
何出此言?

引用:
原帖由 山邊勁希望 於 2021-11-3 01:20 PM 發表
Ps 有冇TG 叫鴨谷?我都非常好奇同無聊想了解下😏
邊使叫鴨啊 ? 有乜幫手即管出聲,我即刻幫你

引用:
原帖由 山邊勁希望 於 2021-11-3 03:08 PM 發表

何出此言?
因為全部係【照騙】!可能去到唔做即走

引用:
原帖由 seiko1 於 2021-11-3 03:54 PM 發表

邊使叫鴨啊 ? 有乜幫手即管出聲,我即刻幫你
我想睇下咋!!吾食嫁

引用:
原帖由 lhcdims 於 2021-11-3 08:07 PM 發表

因為全部係【照騙】!可能去到唔做即走
應該要比左錢先😂😂
比左錢,點都要食埋、吾好浪費

引用:
原帖由 山邊勁希望 於 2021-11-3 10:22 PM 發表

應該要比左錢先😂😂
比左錢,點都要食埋、吾好浪費
唔系浪唔浪費問題,係見到嚇到縮陽!食唔到哦!ching明唔明?🤣🤣🤣

引用:
原帖由 lhcdims 於 2021-11-3 11:01 PM 發表

唔系浪唔浪費問題,係見到嚇到縮陽!食唔到哦!ching明唔明?🤣🤣🤣
唔好意思,應該叫師姐

死都唔會認去過,你咪天真

引用:
原帖由 lhcdims 於 2021-11-3 11:01 PM 發表

咪傻啦,tg果d全部20出頭,你估你去開果d 1樓1咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]