• 瀏覽: 6,231
  • 回覆: 15
發現左老公上一樓一叫雞。同埋吾止一次。應該點做? 本身有一個大 而家細既都7 個月了。而家老公日日報告行蹤 開電話視頻比我睇。佢會真心改過嗎?。  老公應該係lee 幾個月先開始叫。以前應該無的

你呢個系讓你老公畀憋壞了

開得比你睇唔通話你知去咩。。。
你自己諗啦。。外人都咩唔到這個責任

其實叫鷄唔係問題,問題係去一樓一!可能有生理需要,不過佢都幾慳,唔去搞D貴的,可能想留翻D錢比你同仔女!

叫雞好過包二奶, 不理想但可以接受

引用:
原帖由 lhcdims 於 2021-10-30 12:25 AM 發表
其實叫鷄唔係問題,問題係去一樓一!可能有生理需要,不過佢都幾慳,唔去搞D貴的,可能想留翻D錢比你同仔女!
邊個男人唔叫雞?你老公算系甘啦,以後規定一星期只可叫一次,不得超過三百蚊。

引用:
原帖由 Angie9906 於 2021-10-29 12:59 PM 發表
發現左老公上一樓一叫雞。同埋吾止一次。應該點做? 本身有一個大 而家細既都7 個月了。而家老公日日報告行蹤 開電話視頻比我睇。佢會真心改過嗎?。  老公應該係lee 幾個月先開始叫。以前應該無的
你多啲滿足佢生理需要,同佢做的時候也落力啲主動啲,令佢這之面食得飽,因為男人一射咗之後就會冇事咁渴,就自然唔會諗出去搞搞陣。出面叫雞十分污糟危險,不要再做。

引用:
原帖由 Angie9906 於 2021-10-29 12:59 PM 發表
你肯定唔肯同佢含

引用:
無bb 都去左叫雞拉

引用:
你地叫歲 結婚幾耐

不可容忍,趁早結束吧

唉無解
男人賓周同心真係可以分開
一係睇佢做唔做到唔再比你發現到
一係睇你自己能不能接唔接受了

今日落樓都會報告行蹤

叫雞好平常

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]