• 瀏覽: 10,071
  • 回覆: 33
昨晚與老婆經過百貨公司的兒童服裝部門,忽然有一個三歲左右的小女孩跑埋來,抱著我的腿叫:"嗲嗲,抱抱",當我彎腰問女孩誰是她的父親時,有一個少婦跑來抱起女孩,講聲對不起,小孩子認錯人,當她們離開之後,老婆笑住口説:"乜原來你有個咁大的女兒啦,以後要多些返屋企盡老豆責任囖。"

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2021-10-28 05:31 AM 發表
昨晚與老婆經過百貨公司的兒童服裝部門,忽然有一個三歲左右的小女孩跑埋來,抱著我的腿叫:"嗲嗲,抱抱",當我彎腰問女孩誰是她的父親時,有一個少婦跑來抱起女孩,講聲對不起,小孩子認錯人,當她們離開之後,老婆笑住口説:"乜原來你有個咁大的女兒啦,以後要多些返屋企盡老豆責任囖。"
阿二警告你快啲比家用咋化??

引用:
原帖由 吹唔漲掹唔長 於 2021-10-28 07:50 AM 發表

阿二警告你快啲比家用咋化??
我祇會留精不留情,放心。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2021-10-28 07:51 AM 發表

我祇會留精不留情,放心。
齋精就可以大肚果度幣呢?

引用:
原帖由 吹唔漲掹唔長 於 2021-10-28 09:57 AM 發表

齋精就可以大肚果度幣呢?
出得來行,會不會犯咁低級錯誤啦?

好多小朋友都犯過認錯有咩出奇呢。。甘叫便宜老豆,小心如你所願。

哈哈哈哈

唔好話細路啦,我試過喺舖頭睇緊嘢突然有條女行埋嚟翹住我手臂同我講:老公,睇咁耐睇完未吖?嗰一刻我以為佢埋身想老笠我,跟住佢見我冇反應望一望我知道認錯老公,跟住塊面紅晒say sorry好尷尬咁就走咗

引用:
原帖由 卜卜星 於 2021-10-28 10:03 AM 發表
好多小朋友都犯過認錯有咩出奇呢。。甘叫便宜老豆,小心如你所願。
後生仔,放鬆D,俾些幽默風趣出來,成日焗住焗住,好易爆煲。

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2021-10-28 10:17 AM 發表
唔好話細路啦,我試過喺舖頭睇緊嘢突然有條女行埋嚟翹住我手臂同我講:老公,睇咁耐睇完未吖?嗰一刻我以為佢埋身想老笠我,跟住佢見我冇反應望一望我知道認錯老公,跟住塊面紅晒say sorry好尷尬咁就走咗
你有冇對佢使出"揸波龍爪手"😁

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2021-10-28 10:30 AM 發表

你有冇對佢使出"揸波龍爪手"😁
點會呢?我係正人君子嚟㗎

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2021-10-28 10:55 AM 發表

點會呢?我係正人君子嚟㗎
可能因為你太正直,嚇跑了她

你也享受了啊

便宜老豆,你好呀,小女孩也許是前世的情人呢。

引用:
原帖由 天天疑惑的手袋 於 2021-10-28 05:24 PM 發表
便宜老豆,你好呀,小女孩也許是前世的情人呢。
太玄了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]