• 瀏覽: 2,237
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
熱賣及精選
引用:
原帖由 韓風捉現實 於 2021-10-27 08:59 AM 發表

一句我等你,不知道需要多大的勇氣。它遠比我愛你三個字,更需要勇氣。不是每個人你都願意等待,也不是所有人都值得你去等待。一句我等你,包含了很多的無奈,心酸,苦澀。或許是愛不到,或許是不能愛,無論怎樣,我等你這個承諾,遠比我愛你更動聽。可是,有多少的愛情,經得起等待?
人一走,茶就涼。

引用:
原帖由 韓風捉現實 於 2021-10-27 08:59 發表

一句我等你,不知道需要多大的勇氣。它遠比我愛你三個字,更需要勇氣。不是每個人你都願意等待,也不是所有人都值得你去等待。一句我等你,包含了很多的無奈,心酸,苦澀。或許是愛不到,或許是不能愛,無論怎樣,我等你這個承諾,遠比我愛你更動聽。可是,有多少的愛情,經得起等待?
食住等

我等待中六合彩吖。中左就乜L愛都有👍

引用:
原帖由 韓風捉現實 於 2021-10-27 08:59 AM 發表

有人會等到嘅可能好少數~

引用:
原帖由 gunpit 於 2021-10-27 10:21 AM 發表

等中六合彩祝你好運👍

等待耐之不過寂寞

引用:
原帖由 gunpit 於 2021-10-27 10:21 AM 發表

係喎,多謝提醒

生生世世輪迴都遇見嘅愛情

引用:

中左你呢世都無愛

引用:
原帖由 sobel123 於 2021-10-28 12:12 PM 發表

中左你呢世都無愛
無得中就成世都哀嘞😭

引用:

現今社會 新一代人 UP兩句 你以為就係 一生承諾⋯ 唉⋯

青春 就係 柒得起飲七喜⋯

引用:
原帖由 gunpit 於 2021-10-28 12:15 PM 發表

無得中就成世都哀嘞😭
很多人成世都無中,憑自己奴力上進都搵到食。緣份遇見她隔世回來也可以只羨鴛鴦不羨仙,愛情有沒有也是天註定!

引用:
原帖由 sobel123 於 2021-10-28 12:18 PM 發表

很多人成世都無中,憑自己奴力上進都搵到食。緣份遇見她隔世回來也可以只羨鴛鴦不羨仙,愛情有沒有也是天註定!
你都色講註定?
仲等條L待咩
要來則會來

等到唔代表有好結果 等待都要揀啱人 呢個人係值唔值得等待 不過今時今日嘅 嘅時代 等待已經不合時宜啦 有幾多人可以做得到 就算做得到又如何 而家呢個現今世界 已經冇人等待㗎喇 因為現今嘅愛情已經唔同啦 有時做啲咁戇居嘅傻事傷害嘅只有自己

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]