• 瀏覽: 21,136
  • 回覆: 116
  • 追帖: 1
她三十零歲,有個女兒讀小一,來自廣東,落咗來幾年,清秀漂亮,皮膚唔算白淨,外表似廿零歲,性格很斯文內向。

熱賣及精選
佢老公, 在那?

.

附件

掃描0174a.jpg(57.89 KB)

2021-10-27 12:08 AM

引用:
原帖由 ccc00000m 於 2021-10-26 11:53 PM 發表

佢老公, 在那?
地球

因住佢老公劈死你

人生不論男女,對於愛、愛情及親愛等,
喺自己唔同年紀有唔同嘅要求而去愛。
對於一個三十零歲,嚟自大六嘅女人,佢
嘅心理世界就係利用男人。
首先扶佢嚟香港開枝散葉,做媽媽,以及
利用婚姻、兒女等去將男人嘅財產攞
過嚟。而一旦得手將忘恩負義,違背丈夫
而去再結識再利用下一個男人。
大六女人只適宜做媽媽,而唔適合做老婆。
呢點係基於大六嘅文化同教育之關係。
所以過往(疫肆期前)萬種包二奶個案,數不
星數。同時,大六女人嫁落嚟香港,過橋抽
板,出軌尋性歡亦不計其數。
所謂
食得咸魚抵得渴  ,
偷愛人妻係墮落。
恩怨情仇由此起 ,
他日受騙空如売。
男歡女愛是愚弄 ,
樓主莫悔此罪惡 。
    亜叔即興

原來你鐘意買一送一

引用:
原帖由 春天一留言 於 2021-10-27 12:13 AM 發表

地球
如果都是單身還是可以的,如果一方婚姻還在就不要打擾

介紹我識

引用:
原帖由 子時純情的水樽 於 2021-10-27 12:32 AM 發表

如果都是單身還是可以的,如果一方婚姻還在就不要打擾
佢地情比金堅會比我影響咩

引用:
原帖由 RV356484 於 2021-10-27 12:15 AM 發表

人生不論男女,對於愛、愛情及親愛等,
喺自己唔同年紀有唔同嘅要求而去愛。
對於一個三十零歲,嚟自大六嘅女人,佢
嘅心理世界就係利用男人。
首先扶佢嚟香港開枝散葉,做媽媽,以及
利用婚姻、兒女等去將男人嘅財產攞
過嚟。而一旦得手將忘恩負義,違背丈夫
而去再結識再利用下一個男人。
大六女人只適宜做媽媽,而唔適合做老婆。
呢點係基於大六嘅文化同教育之關係。
所以過往(疫肆期前)萬種包 ...
傻西!一聽到大陸兩個字就話為左錢,你工作為左乜!為誤樂嗎?你窮能一名,邊個國家D女跟你呀!傻能!

引用:
原帖由 ABBA9999 於 2021-10-27 12:51 AM 發表

傻西!一聽到大陸兩個字就話為左錢,你工作為左乜!為誤樂嗎?你窮能一名,邊個國家D女跟你呀!傻能!
蘇丹女跟佢🤭🤭

其實樓主開帖講及自己經歷,
無須刻意喺 標題上做作。
其內容,只須講及所愛之人
的真實生活及感想,已足夠。
..................................................
愛上一個大陸女人,令我又愛又痛心!

她係外省女,已婚,三十零歲,而家在大陸生活,幾年前喺某個情況下認識咗。明知同她冇可能但內心真係愛她,但有件事令我好痛心的是,她親口同我講過在十七八九歲在廣東工廠打工時,做過老板小三。其實呢啲事好常見,當然因為她屋企好窮,她環境所迫爲錢做小三。但唔知點解,我心好唔舒服,我真係寧願她做chicken

你條儍佬話愛乜愛物講過無數次啦!

引用:
原帖由 春天一留言 於 2021-10-26 11:34 PM 發表

她三十零歲,有個女兒讀小一,來自廣東,落咗來幾年,清秀漂亮,皮膚唔算白淨,外表似廿零歲,性格很斯文內向。
https://youtu.be/O8Qn1yODyzY

提示:支持鍵盤翻頁左 右