• 瀏覽: 14,072
  • 回覆: 63
尋日嬲到我今日,已經為咗佢特登食m記,咁抽中嗰張卡又唔係佢中意嗰幾個,咁我咪隨手送比人囉,結果被佢大鬧我,原來佢要集齊一套,佢話重覆都可以拎去換姐......

然後佢就嬲咗我,尋日嬲到今日,今日放工諗緊係咪又要挑隊,但好Q多人呀.....

熱賣及精選
小事

一口氣買一百個餐,實換到啦

引用:
原帖由 床下底種蕃薯 於 2021-10-26 04:27 PM 發表

尋日嬲到我今日,已經為咗佢特登食m記,咁抽中嗰張卡又唔係佢中意嗰幾個,咁我咪隨手送比人囉,結果被佢大鬧我,原來佢要集齊一套,佢話重覆都可以拎去換姐......

然後佢就嬲咗我,尋日嬲到今日,今日放工諗緊係咪又要挑隊,但好Q多人呀.....
你阿媽貴庚

引用:
原帖由 床下底種蕃薯 於 2021-10-26 04:27 PM 發表

上網食炒,買齊一套。
連阿媽都要氹,你都幾可憐。
遲下生女,你真係……。

益外人都唔益阿媽,抵死啦。

阿媽都啱小鮮肉

再食

引用:

生個孫比佢

零分重作

有冇畀家用??加碼到兩倍,阿媽立即同你F返

俾100蚊佢叫佢自己再去食

引用:

咁小氣㗎?

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-10-26 04:49 PM 發表

小事
真係好小事

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-10-26 06:26 PM 發表

一口氣買一百個餐,實換到啦
買100個餐唔少錢,唔知幾錢一個呢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右