• 瀏覽: 3,038
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
最近男同事突然當作我透明咁... 之前見到我就係咁叫我名,無啦啦入我office搵我傾計,次次都會問我同唔同佢食飯... 但呢排一路當我透明咁,點解嘅?已經持續咗成日月。

我鍾意佢,但講唔到俾佢知...
佢應該唔知我鍾意佢嘅,我冇咩表示...

修正:我應唔應該問佢點解最近咁冷淡?

熱賣及精選
有新目標了 . 

引用:
原帖由 活在當下的我 於 2021-10-25 11:19 PM 發表

最近男同事突然當作我透明咁... 之前見到我就係咁叫我名,無啦啦入我office搵我傾計,次次都會問我同唔同佢食飯... 但呢排一路當我透明咁,點解嘅?已經持續咗成日月。

唯一方法係⋯你試下扮男人,因為佢轉基了

你中計啦,條仔慾擒慾縱,一睇就知條仔係溝女高手/狗公黎,一開始對你熱情然後就故意冷淡,你睇下你搞到你上晒心,這個POST又証明左港女真犯賤,對佢好個陣唔會珍惜,對佢衰個陣就上晒心

引用:
原帖由 活在當下的我 於 2021-10-25 11:19 PM 發表

因為之前你喺公司瞓晏覺時,比佢發現咗你褲浪中間有…

引用:

轉會了,由於心儀球隊無表示。

你應該問下佢隻眼係咪有事?

引用:

修正:我應唔應該問佢點解最近咁冷淡?
佢呢招叫以退為進🤷🏼‍♂️你準備俾人中出啦🤷🏼‍♂️

專心番工啦

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-10-25 11:38 PM 發表

有新目標了 . 
正解

溝女王正是佢

你咪當番佢透明囉...睇下邊個忍唔住

當作你透明應該你哋之間發生過乜事

打開你的

日記,寫低佢

引用:
原帖由 百事仲系可樂 於 2021-10-26 11:12 AM 發表

當作你透明應該你哋之間發生過乜事
冇發生過d咩。就突然間咁...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]