• 瀏覽: 2,343
  • 回覆: 22
年尾奶奶60大壽, 老爺打算叫埋D朋友親戚一齊黎為奶奶慶祝, 而且今年係佢地既珍珠婚, 兩老都好重視, 唔知準備咩禮物比較好?
又想得體D,又想佢鍾意

熱賣及精選
壽星金牌

引用:
原帖由 eaptan 於 2021-10-25 03:56 PM 發表

年尾奶奶60大壽, 老爺打算叫埋D朋友親戚一齊黎為奶奶慶祝, 而且今年係佢地既珍珠婚, 兩老都好重視, 唔知準備咩禮物比較好?
又想得體D,又想佢鍾意
最實際又得體係金器/首飾或 cash

你有冇筆值先 ??

金器/首飾

睇下係咪買D定細D~

60歲奶奶,你兩公婆都仲係未大!

引用:
原帖由 eaptan 於 2021-10-25 03:56 PM 發表

又想得體D,又想佢鍾意
問佢鍾意金牌定金戒指

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-10-25 04:46 PM 發表

壽星金牌
或者佢想帶戒指呢?

引用:
原帖由 sobel123 於 2021-10-25 08:35 PM 發表

60歲奶奶,你兩公婆都仲係未大!
可以30可以30幾啦

又想得體, 又想老人家鍾意, 我諗飾物/玉器比較好, 平時又可以用

送玉器 幾好架

梗係送壽桃牌鮑魚麵啦🤷🏼‍♂️獎門人話好得食㗎🤷🏼‍♂️👍

引用:
原帖由 Malamama 於 2021-10-25 10:58 PM 發表

又想得體, 又想老人家鍾意, 我諗飾物/玉器比較好, 平時又可以用
同感, 而且樓主自己都要打扮得體好, 咁老爺奶奶先高興面一定要比足, 記得諗埋自己既衣著飾物頸鏈點襯

引用:

又想得體D,又想佢鍾意
切勿買禮物, 樓主你都唔知, 我地外人更加唔知

利是啦, 別無他選

見11月尾有會展有珠寶節, 可以去睇睇有無岩心水既, 宜加已經可以登記定入場先啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]