• 瀏覽: 2,458
  • 回覆: 8
有幾多人被人騙左而不自知?
又或者甘心被騙?

例如俾人講幾句就被騙,博可鄰博同情的說話和樣貌。
例如江若琳講自己遭遇幾慘博同情可鄰,成功騙取豬肉老公返黎。

我就唔會被騙,因為我天生直覺及第三眼太強。知道對方心中所想及所說。

所以咁耐,未試過騙案發生自己身上。

但好多人成功被類似江若琳呢d騙子成功騙到,用整假樣貌口才,說自己身世可鄰,遭遇不幸對待,成功騙到男人金錢,身家及別人同情善心信任! 騙到婚姻合約及家產。

唔知你們有冇被江若琳呢d騙子騙過? 被江若琳樣貌及說話騙到而不自知? 但又甘心被騙?

熱賣及精選
引用:
原帖由 artumfa 於 2021-10-25 01:50 AM 發表

又或者甘心被騙?

我就唔會被騙,因為我天生直覺及第三眼太強。知道對方心中所想及所說。

但好多人成功被類似江若琳呢d騙子成功騙到,用整假樣貌口才,說自己身世可鄰,遭遇不幸對待,成功騙到男人金錢,身家及別人同情善心信任!  ...
冇有被騙過,還是因人而已吧。每個人性格不一樣有的人比較同情心,也有的心甘情願。至於為什麼可能只有當事人知道

未必係呃佢老公既
話哂岩岩出道開始識
而且佢老公都做過藝人
可能都知呢d黑暗野
所以撈左一排就無撈😏😏😏

你都唔見得好人啦,專登開po貼人大字報。喂,你老細點解會比你做呢份唱衰人嘅工?咁明顯唔適合做

引用:
原帖由 artumfa 於 2021-10-25 01:50 AM 發表

又或者甘心被騙?

但好多人成功被類似江若琳呢d騙子成功騙到,用整假樣貌口才,說自己身世可鄰,遭遇不幸對待,成功騙到男人金錢,身家及別人同情善心信任!  ...
你嘅 第三眼 係點練出黎?

引用:

又或者甘心被騙?

被騙的人可常不是想騙江隻豬,只不過小偷遇大賊技不如人一山還有一山高咁解。

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-10-26 11:15 AM 發表

你嘅 第三眼 係點練出黎?
第3眼?A,B,C眼?👁

引用:

又或者甘心被騙?

你唔會被騙??

係因為無男人吼你咋!

我冇留意娛樂新聞,唔知發生乜事。
不過我唔會好醒好勁咁拍心口
話自己好精明一定唔會俾人呃,
除非你乜嘢人都唔信,
當哂全世界係騙子。

天下騙子何其多,有啲仲道行高深。
冇俾人呃過只係好彩時運高,
冇俾啲仆街選中做目標。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]