• 瀏覽: 9,903
  • 回覆: 114
  • 追帖: 1
🐷🐶友聚會講起女人,一談到女性的內衣褲,大家一定眉飛色舞,對女性朋友的內👙有諸多的幻想,說會拿著它做各種不文的動作,但當我問在家中見到老婆放在洗衣籃內的骯髒內👙,還會拿起來索一索或用來打飛機,他們立刻很大反應説有冇攪錯,咁污漕有乜可能掂它。

同樣是女性內👙,為什麼別人的就經貴,自己老婆或女友的就沒有吸引力,難道真的是隔離婆仔飯香?

附件

C6775A72-C8CD-42F9-AF86-36D1771CA8E3.jpeg(129.15 KB)

2021-10-24 07:03 AM

熱賣及精選
喔撈

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2021-10-24 11:46 AM 發表

喔撈
唔明

講起女人緊係講d索架啦。

D女人講男人咪一樣講身材講技術,差在要肌肉型,定鋼條型。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2021-10-24 07:03 AM 發表

🐷🐶友聚會講起女人,一談到女性的內衣褲,大家一定眉飛色舞,對女性朋友的內👙有諸多的幻想,說會拿著它做各種不文的動作,但當我問在家中見到老婆放在洗衣籃內的骯髒內👙,還會拿起來索一索或用來打飛機,他們立刻很大反應説有冇攪錯,咁污漕有乜可能掂它。

同樣是女性內👙,為什麼別人的就經貴,自己老婆或女友的就沒有吸引力,難道真的是隔離婆仔飯香?
人地老婆d底褲呢?

問題係做咩要拎老婆條底褲索 打J  應該直接除佢底褲索實物 直插真實麻

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2021-10-24 12:07 PM 發表

講起女人緊係講d索架啦。

D女人講男人咪一樣講身材講技術,差在要肌肉型,定鋼條型。
講就天下無敵

引用:
原帖由 abc2103 於 2021-10-24 12:09 PM 發表

人地老婆d底褲呢?
你老友老婆做邊行,咁容易俾你見到佢除下來套內👙

引用:
原帖由 sam638sam 於 2021-10-24 12:13 PM 發表

問題係做咩要拎老婆條底褲索 打J  應該直接除佢底褲索實物 直插真實麻
佢唔方便果幾日呢?

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2021-10-24 12:14 PM 發表

講就天下無敵
樓主內容都話明係講,當然係要天下無敵啦。

唔講,邊有得happy呢。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2021-10-24 12:17 PM 發表

佢唔方便果幾日呢?
索人地D尿屎分泌都唔怕 自己老婆D野你冇理由唔得卦

條內褲重要有啲黃金色的印至正呀!

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2021-10-24 07:03 AM 發表

講下講下有冇提議話交換老婆玩下?

隔離飯香

提示:支持鍵盤翻頁左 右