• 瀏覽: 20,288
  • 回覆: 194
  • 追帖: 2
其實都幾唔捨得放低,期待每晚深夜可以閒聊幾句。但已經係兩個有家庭嘅人,唔會有啲咩可以曖昧出來,但值得回味嘅係那份年輕時擁有過「戀愛」嘅感覺🥰

熱賣及精選
引用:
原帖由 藍鯨鯨 於 24/10/2021 02:03 發表

其實都幾唔捨得放低,期待每晚深夜可以閒聊幾句。但已經係兩個有家庭嘅人,唔會有啲咩可以曖昧出來,但值得回味嘅係那份年輕時擁有過「戀愛」嘅感覺🥰
每晚幾句,不用太多。大家都會覺得開心

引用:
原帖由 藍鯨鯨 於 2021-10-24 02:03 AM 發表

你祇是初入門,現在講兩句就心滿意足,再進一步便想出街、拖手、上床😁

引用:
原帖由 藍鯨鯨 於 2021-10-24 02:03 AM 發表

被放低了?

小心啲大家都有家庭就唔好亂嚟

每晚都執翻劑!

引用:

同路人,果種感覺好令人回味

引用:
原帖由 快樂鳥 於 2021-10-24 03:48 AM 發表

每晚幾句,不用太多。大家都會覺得開心
有時係會等佢whatsapp..... 不期然成日望手機🤭🤫🤫

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2021-10-24 07:15 AM 發表

你祇是初入門,現在講兩句就心滿意足,再進一步便想出街、拖手、上床😁
的確係咁,對方成日提出黎見面,又話掛住我...... 我承認我都好掛住佢!! 食餐飯係好普通嘅事,但我一諗起佢有2個好細嘅小朋友,就覺得唔好攪咁多嘢!我都驚見面後我把持不住..... 佢對我黎講係好charm嗰種男人

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-10-24 07:39 AM 發表

被放低了?
當年我唔想結婚,咁佢就同我bye bye鳥.... 好順利地,佢遇到另一個結婚生BB..... 但最近又會提住好孤單😅 2個小朋友嘅爸爸都會有時間孤單嗎?!

引用:
原帖由 9個平平貓奴 於 2021-10-24 09:30 AM 發表

小心啲大家都有家庭就唔好亂嚟
完全明白。所以只係咁樣whatsapp 玩曖昧,其實唔會發生事故嘅..... 我反而諗,佢對其他女人有冇咁玩曖昧啫?

引用:
原帖由 藍鯨鯨 於 2021-10-24 10:45 AM 發表

的確係咁,對方成日提出黎見面,又話掛住我...... 我承認我都好掛住佢!! 食餐飯係好普通嘅事,但我一諗起佢有2個好細嘅小朋友,就覺得唔好攪咁多嘢!我都驚見面後我把持不住..... 佢對我黎講係好charm嗰種男人
你估你重係靚妹仔咩,人地目的就是呃蝦條,氹多兩氹,你肯出來佢已經成功了一半,跟住⋯⋯,用呢招我都食了不少女了😀

的確是好想找到一個可以傾下心事,呻下唔如意唔開心事的異性吹水網友

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2021-10-24 10:55 AM 發表

你估你重係靚妹仔咩,人地目的就是呃蝦條,氹多兩氹,你肯出來佢已經成功了一半,跟住⋯⋯,用呢招我都食了不少女了😀
我同佢識左好多年喇,係7年前分手後冇再見啫...... 我都係咁諗,可能見左面,就唔會聯絡... 諗諗吓,應該快啲見吓,等我唔好咁多幻想🤣

引用:
原帖由 藍鯨鯨 於 2021-10-24 11:06 AM 發表

我同佢識左好多年喇,係7年前分手後冇再見啫...... 我都係咁諗,可能見左面,就唔會聯絡... 諗諗吓,應該快啲見吓,等我唔好咁多幻想🤣
即係你已經係五十路大媽啦,想再續前緣定臨別秋波,唔執一鑊唔心息?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]