• 瀏覽: 8,660
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
坐地鐵聽到小學雞傾計,原來係咁到傾用咩護膚品同化妝品......

咁細個已經識保養同打扮,港女年紀愈嚟愈細......

熱賣及精選
咪又係用父母錢

引用:
原帖由 寂寞如初 於 2021-10-21 03:11 PM 發表

坐地鐵聽到小學雞傾計,原來係咁到傾用咩護膚品同化妝品......

韓國已經係父母帶未成年仔女醫美。
日本更利害,利用婦女去吸白人軍佬DNA,制造出美日新品種。
香港只靠化妝已經落後。

引用:
原帖由 寂寞如初 於 21/10/2021 15:11 發表

有乜出奇丫,呢個年紀開始扑嘢架喇

有potential , 大個咗去大化妝品公司揾食

我既呀嫂都會幫讀緊幼稚園仔女擦面油.

係點樣將保養打扮等同港女?

母親幫幾歲女兒化妝也見過

咁叫港女

引用:
原帖由 寂寞如初 於 2021-10-21 03:11 PM 發表

升夢個個係啦

受電視影響

引用:

科技太好,教育制度又唔好,令孩子難用心向學,且又攪咁多學業未完成既孩子進入娛樂圈既節目,自然多咗呢啲小朋友出現~~

引用:
原帖由 幸福的青鳥 於 2021-10-23 05:06 PM 發表

我既呀嫂都會幫讀緊幼稚園仔女擦面油.
小朋友都要保養?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]